DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

torsdag 1 september 2011

FEL ATT BYGGA UPP PARALELLA SAMHÄLLEN !

Ja, det är helt fel anser jag, som sett så många baksidor med det systemet.

"Fel att bygga upp parallella samhällen


Kent Ekeroth Weiderud slänger bränsle på elden och ökar skillnaderna, ökar segregeringen och hjälper till att bygga upp parallella samhällen.
Kent Ekeroth
Det är inte första och tyvärr troligen inte sista gången vi hör om socialdemokrater som vill införa muslimska helgdagar. I maj gick Carin Jämtin ut och menade att vi ”behöver” en muslimsk helgdag och ville tillsätta en utredning för detta ändamål. Några dagar ska hon ha dragit tillbaka detta genom att hävda att ”vi kommer inte driva denna fråga”. Hon verkar ha haft fel, för nu går socialdemokratiske Peter Weiderud, ordförande för det som tidigare kallades Broderskapsrörelsen, ut i en debattartikel och kräver exakt samma sak."

I dagens Svenska Dagbladets Opinion, Brännpunkt kan ni läsa hela debattinlägget, HÄR.

Varför tror ni att de väller in muslimer överallt i världen ?
Och varför är de de enda som vill att vi ska gör som ska rätta os efter deras sätt att leva och få allt betalt med våra skattepengar ?

Som politiker anser jag an man bör se sig om, runt om i världen och se vad det egentligen handlar om.

Det gör de inte i dag utan gullar med dessa muslimer, som om de vore små barn det var fråga om, utan att se vad som pågår utan kallar i stället allt som jag och andra, som ser det som sker, för rasism.

Det är att göra det väldigt enkelt för sig !
Och enkelt för muslimerna med, när de sedan tar nästa steg och nästa igen och till slut står vi där med våra långa näsor och undrar hur vi kunde missa något så uppenbart???


Det är då jag kommer att tänka, att "vad var det jag sa och skrev" men jag avskyr när folk skriver sånt på näsan på andra, så därför ska jag bara tänka tanken och hoppas att ni kanske får en klocka att ringa inne i huvudet, som säger att "joo, det var någon bloggare som varnade för just det här men då trodde vi aldrig att det skulle kunna hända" =(

Trist men så är det tyvärr.

Det värsta av allt, är att det kommer att vara för sent då, att göra något åt problemen och då är det bara att svälja förtreten som kommer att växa sig större när problemen blir ännu fler och mycket mer uttalade än de är nu (även om jag kan tycka, att det borde kunna gå att se vad det hanslar om, utan att för den skull vara högintelligent, utan bara använda sitt sunda förnuft och titta på de fakta, som redan finns i de länder där det hållit på längre än i Sverigeoch infiltrerat sig i vårt samhällssystem.


Jag är ingen älskare av Sverigedemokraterna och är inte heller rasist, utan mycket bekymrad över att vi snart inte kommer att ha något att säga till om i det land som vi och våra förfäder gemensamt har byggt upp och som snart kommer att räknas till förgången tid =(


Det är så trist att se hur de söndrar mer och mer och tar över och våra politiska ledare tiger och tiger, utan att lyfta så mycket som ett finger för att ens ta reda på vad vi har fram för oss.
Sorgligt att så lite intresse finns för att en ta reda på vad som sker.


Vi har släppt in ett folk med en så kallad religion, som totalt förnekar mänskliga rättigheter och som anser att kvinnor bara har ett halvt värde i jämförelse med männen och som man enligt koranaen skal slå innan man går ocgh lägger sig för att kvinnan ska veta vem det är som bestämmer i familjen.


Där man inte får sjunga eller dansa, då det är ett djävulens redskap, så inget mer lyssna på världslig musik eller tvprogram och inget mer pojkvän / flickvän.
Att man antagligen får omskära även flickor, så att de inte har några sexuella känslor, så att de inte får för sig att vara otrogna, utan bara vara med sina "äkta" män, som kommer att behandla de därefter och ta ut sin rätt.
Även flergiftermål, kommer att bli infört här och då kommer vi att få se muslimer, som gifter sig med upp till 4 fruar och får så många barn att de snart är många gånger fler än de svenskar, som inte skaffar så många barn utan ser till att vi låter förnuftet styra, om det finns något kvar efter att vi har tillåtit muslimerna att bli så många, att vi inte längre kan göra något åt deras sätt att leva eller ens törs lägga oss i vad de gör.


Det är ingen rolig framtid vi går till mötes alls och att veta att det har funnits möjligheter att rätta till det här men inte brytt os om att göra det är mycket tråkigt att veta. 
Själv är jag så  pass gammal att jag kommer att klara mig undan med mindre blessyrer men jag sörjer för kommande generationer som blir totalt svikna av dessa politiker som inte gör vad de borde göra, utan bara tänker på sig själva.


Jag är trött på alla dessa människor som tror sig veta men inte ens ids att ta reda på vad vi går till mötes.
Även dessa tycker jag synd om och de har ju säkerligen släktled som kommer efter de med och som kommer att få lida för vad  deras släktingar underlät att göra medan de kunde.


Nu får ni ha en trevlig fortsättning på denna 1 septemberdag.


Kram Maritha.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Människor som du skrämmer mig

MS/Maritha sa...

Hej Anonym ! Jag är ledsen att jag skrämmer dig och det var inte alls min mening att skrämmas. Jag vill bara att inte människor skall ignorera den makt och styrka som ligger bakom islam och vad som fört de alla ut i hela Europa och resten av världen. Det om något borde skrämma dig och det skrämmer mig verkligen. Det är det jag vill att svenskar ska se och helst innan det är för sent att göra något åt det / Maritha

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook