DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

onsdag 14 september 2011

ISLAMISTISKA DUMSKALLAR, SOM NU HÄRJAR I SÖDRA ...

... av Nigeria, där de inte har ett jäkla dugg att göra alls.

Jag är så trött på dessa idioter, som aldrig kan fatta att de inte är önskvärda av någon annan än sig själva, möjligen eller också på grund av att de har för mycket inavel i bland sig och därför har svårt att fatta något.

Åk ner till de länder där ni har ert ursprung och håll er där, så får ert eget folk ta hand om er och göra vad de vill med er, bara andra slipper att se och höra er eller bli måltavlor för era sjuka psyken.

Boko Haram är en grupp islamiter som ställt till med så mycket elände i Nigera för så många människor.
Sista bobdådet som de utförde, var emot FN´s byggnad i Nigerias huvudstad Abudja och 23 människor blev dödade.

De har dödat många kristna sedan  de bildade den sinnessjuka gruppen Boko Haram.
De vill få bort allt västerländskt, vad det än är de har att göra med.

Nu har man även planer på attacker mot ett universitet i Onitsha, en stad som ligger i den södra delen av Nigeria och som är Ibo-land och där finns endast några fåtal fredliga muslimer. I övrigt är de som bor där, Ibo-folket, kristna katoliker, så vad de har där att göra förstår jag inte alls.

Polisen har rapporterat om dessa planer som man fått kännedom om.

Jag hoppas verkligen att Nigerias president Jonathan Goodluck kommer att ta tag i det här bedrövliga typerna och sätta de bakom galler.
Där hör de hemma eller möjligen Saudiarabien men där får de antagligen göra som de vill och fortsätta att utplåna den kristna minoriteten, som möjligen fortfarande är kvar vid liv där nere.

"Nigeria Islamists may attack universities

Nigeria islamister kan ha planer på attacker mot universitet

2011-09-14 12:03 

Onitsha - En islamistisk sekt ansvarig för en serie dödliga bombattentat i Nigeria under de senaste månaderna kanha planer på att rikta in sig mot ett universitet i södra Afrikas folkrikaste nation, sade polisen på onsdagen.

Boko Haram, vars namn översatt från norra Hausa språket som betyder "västerländsk utbildning är en synd", har tagit på sig ansvaret för bombdåden polishögkvarteret i Abuja i juni och en attack mot FN-byggnaden där förra månaden, som dödade 23 människor.  "


HÄR,  
Kan ni läsa hela artikeln från, NEWS 24, som tar upp nyteheter från Afrika.

Ha en skön tisdag.

Kram Maritha.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook