DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

fredag 30 september 2011

SVERIGE, POLITIKERNA OCH DEN ENORMT STORA INVANDRINGEN.

DET VÅRA POLITIKER TYCKS HAG MISSAT, ÄR ATT INGENTING GÅR AV SIG SJÄLVT UTAN ATT DET MÅSTE TILL KRAFTIGA ÅTGÄRDERFÖR ATT INTEGRERA INVANDRARNA OCH INTE BARA GÅ OMLKRING OCH BLUNDA NÄR DET GÅR SÅ KÄPPRÄTT FEL, SOM DET NU GÖR I VÅRT LAND MED DET TÖRS JU INGEN PRATA HÖGT OM FÖR DÅ KAN MAN BLI KALLAD RASIST OCH DET ÄR JU ETT BROTT, VÄRRE ÄN RÅN OCH "HEDERSMORD" ELLER...
OCH HUR HAR MAN TÄNKT SIG ATT EN ENSAM MAMMA SOM KOMMER TILL SVERIGE MED SINA 10 BARN SKA KUNNA INTEGRERA SIG I VÅRT SAMHÄLLE?????


 VIDEO  FRÅN LULEÅFRÅN MALMÖ


 LEIF G W, EN TREND AV INVANDRARBROTTARO OCH GW HAR  DELADE MENINGAR
EN TILL VIDEO MED LEIF GW PERSSON EN SORGLIG VIDEO SOM SÄGER RÄTT TYDLIGT, ATT INGEN BRYR SIG OM DE HÄR UNGA NÄR DE SOM BÄST BEHÖVER HJÄLP AV VUXENVÄRLDEN OCH DÅ FRAMKALLAR DET TYVÄRR, DESSA UNGA BROTTSLINGAR.
KOMMER MAN DESSUTOM FRÅN EN HELT AVVIKANDE KULTUR SÅ BLIR RISKERNA ÄNNU STÖRRE, DÅ DESSA BARN OCH UNGDOMAR HAMNAR MELLAN STOLARNA, UTAN STÖD FRÅN SINA FAMILJER ELLER ANDRA VUXNA, LEDSAMT NOG.
ATT DET ÄR UNGDOMAR MED ISLAMS "TRO" DET RÖR SIG OM ÄR FÖR MIG INTE ALLS KONSTIGT, DÅ DE FLESTA MED ISLAM SOM "RELIGION" AVSKILJER SIG HELST FRÅN OSS SVENSKAR EFTERSOM ATT MAN SER PÅ VÅR BAKGRUND MED OGILLANDE ÖGON.
VI FINNS DESSUTOM MED I KORANEN OCH BENÄMNS SOM INFIDELS ELLER KUFFAR OCH SOM SÅDANA ÄR VI INTE ALLS ATT RÄKNA MED, TVÄRT OM OCH DÅ BLIR DET ÄNNU LÄTTARE FEL FÖR DESSA UNGA I UPPVÄXTEN.LYSSNA GÄRNA TILL VAD PAOLO ROBERTO SÄGER , FÖR DET ÄR ETT MÅSTE INNAN VI STÅR UPP TILL KNÄNA MED BROTTEN, SOM ALDRIG SKULLE HA BEHÖVT EXISTERA OM POLITKERNA ANVÄNT DEN LILLA INTELLISGENS DE HADE OCH SETT TILL ATT HJÄLPA DE HÄR FAMILJERNA ATT KOMMA IN I SAMHÄLLET OCH INTEGRERA I STÄLLET FÖR ATT BARNA DALTA OCH DUTTA OCH TILLÅTA DE ISOLERASIG FRÅN VÅRT SAMHÄLLE OCH KULTUR. MED DERAS FÖRÄLDRAR OCH SE TILL ATT ÄVEN DE VUXNA, LÄR SIG VAD SOM ÄR RÄTT OCH FEL OCH ATT VÅRA LAGAR SKA ANVÄNDAS OM DE SKA FÅ STANNA HÄR.
SÅ SKULLE VI HABLIVIT BEMÖTTA I DERAS HEMLÄNDER MED OM DET HADE VARIT TVÄRT OM. DET HÄR ÄR NÅGOT SOM MÅNGA INVANDRARFÖRÄLDRAR MISSAR OCH DET ÄR POLITIKERNAS FEL.EN TILL VIDEO SOM ÄR VÄRD ATT SE, OM MALMÖSE OCH BEGRUNDA !

Kram  Maritha.


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook