DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

onsdag 21 september 2011

ISLAM OCH SYRIEN


Syrien uppror stöds av en syrisk sheijk som lever förvisad i Saudiarabien och som sänder sina upproriska uppmaningar genom tv sändningar, till syrierna.

Det lovar inget gott och det verkar som om det kan vara det som kommer att ske i Syrien med, att de kommer att hamna under islamska fundamentala styren i framtiden.

Det är just det som har oroat FN och gjort att de inte har velat ingripa, på grund av det Muslimska Brödrarskapet, som är mycket fundamentala och säkert vill komma till tals med det syriska folket och ta över ledarskapet där.
Nu är det inte bara de som vill komma till tals och det gör knappast saken bättre och den här sheijken talar i klartext om vad syrierna skall göra med dessa som inte vill underordna sig det fundamentala islamoch det kan no läsa om här in under.

"(ANSAmed) - Rom, den 16 september - En syrisk sheikh som har förvisats till Saudiarabien och har blivit en av rösterna i uppror mot Assad, uppmanar sina anhängare, i tv predikningar som har sänts i Syrien också, att ""riva sönder, hugga upp och mata''köttet av alla anhängare av den nuvarande regimen''till hundarna,''inklusive alla kristna. Den fundamentalistiska sin tur en del av den syriska oppositionen tar sägs upp på hemsidan Terrasanta.net, av den franciskanska vårdnad.

Många syriska kristna, hemsidan läser, terroriseras, i vissa städer, som Homs, de är även rädda för att lämna sina hus. Vissa kyrkor har redan brunnit ner. Dessa överklaganden att hata gjordes i detta sammanhang av Sheikh Adnan al Aroor, som beskrivs i en profil för tv-nät Al Arabien som en "moderat sunni", en "symbolisk siffra" för anti-Assad aktivister, en man som bjuder in människor till "fredliga och icke-våldsamma" uppror. Shejken sändningar på den islamiska satellitkanalen Al Safa, som har sitt huvudkontor i Saudiarabien. Kanalen är mycket populär i Syrien. I en av schejk predikningar som har granskats av redaktionen för "Terrasanta" "Det här som sheijken uppnar folket till, är precis det samma som dessa islamister, som jag har skrivit så många gånger om här, vill genomföra hos både väst världen eller rättare sagt, i hela världen som de invaderar i, och som inte västvärlden verkar inse allvaret med. 

Ni kan läsa artikeln som stod i ANSA Med News, HÄR.

Det är skrämmande eftersom alla tiger och låtsas som att det inte  kan hända och det gäller både folket och regeringar runt om i världen.
Medan alla blundar tar islam små, små steg närmare och närmare sitt mål.

Jag är förtvivlat ledsen att folk kan blunda för något som ändå är så uppenbart och att dessutom tolka det som att det skulle handla om rasism vilket det absolut inte handlar om.

Ni får ha en bra dag och sköta om er.

Kram Maritha.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook