DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

lördag 17 september 2011

ISLAM BRYR SIG INTE ETT DUGG OM I FALL DE SÄGER NÅGOT ONT...

... om vår västerländska tro medan vi ska tassa omkring på tå för deras ?

Jag är väldigt utless på de här sjuka idéerna de har om att ta livet av folk som säger, skriver eller ritar av deras så kallade profet på ett sätt som de uppfattar som stötande.

Förstår fortfarande inte någon av oss svenskarna vad vi håller på att sylta in oss med ????
Islam och koranen ska enligt de bestämma över allt som sker även i vårt land.

Här får vi sätta in extra polisinsatser för att inte dessa muslimer ska ta livet av både den svenska tecknaren och den danska.

Är det riktigt klokt det här ????

Nej det är det inte och de har sedan de kommit till våra länder hela tiden försökt att förändra oss, i små, små steg för att det inte ska märkas så tydligt vad de håller på att göra med oss och vårt land, vår yttrandefrihet och vårt sätt att leva.

Attityden som de har mot sina OCH VÅRA kvinnor är stenålders men vill dessa muslimska att även svenska  kvinnor ska ha det och att vi ska  föja deras/koranens regler ??

Jag blir så arg för att våra politeker vägrar att se detta som händer och det måste bara finnas en "riktig" förklaring till varför de låtsas som att det inte finns några problem.

Enligt BRÅ är dessvärre dessa män överrepresenterade i brottsstatistiken och det borde väl ända ligga i våra politikers intressen att få ner de siffrorna som BRÅ visade upp efter att undersökningen var gjord.

Men inte heller det låtsas man se.
Så vitt jag minns så skulle man se till att dessa invandrare inte endast placerades på ett enda ställe, som man nu gjort i Malmö med flera andra städer.


Jätteduktigt tycker jag =(
Alltså som det faktiskt är, så har vi redan i dag ett stort antal islamiter runt omkring oss som högaktningsfullt skiter i vad vi vill och det kommer de i fortsättningen också att göra.


De har sina lagar och regler och ger blanka tusan i våra och det har jag fått uppleva så många gånger under mina år i Skarpnäck, så det är inte ens möjligt att hålla räkning på dessa lagbrottsom jag fått uppleva på mycket nära håll.


De ska inte vara i Sverige om de inte ens bryr sig om svenskarna eller respekterar våra lagar och regler.
Har man gjort ett brott så tycker jag att man ska utvisas ur landet och har man fötts här av invandrade föräldrar så bör man sändas tillbaka till familjens hemland och bli av med sitt medborgarskap, som man med all säkerhet inte ens ställer sig bakom heller.


Som det är nu får vi dras med mycket höga kostnader för att ha de i fängelser och utfodra de med särskild mat som de kräver av oss att få ??
Bryter man mot lagar, borde man få sitta bakom lås och galler på bröd och vatten tils man ändrar inställning till lagarna som vi har upprättat för alla, både svenskar och övriga som kommer till Sverige och vill bo här.


Till och med den italienska semesterfiraren fick ta sitt straff då han misshandlade sin son och kallade det för uppfostran.
Det islam/koranen säger om att slå, är att männen ska slå sina hustrur innan de går och lägger sig, för att de ska veta vem det är som bestämmer i familjen ?????

Så vitt jag vet är det fortfarande inte tillåtet men det bryr sig säkert inte dessa män om.
Kan man slänga ut sina döttrar från balkongerna, flera våningar upp, (för att de kanske sällskapat med en man som föräldrarna inte godkänt) så kan man nog också slå sina fruar med.


Att barnen blir slagna med, vet jag av egen erfarenhet och det är inte heller ok enligt svensk lag ????
Har den lagen blivit ändrad eller????


När man lyssnar på regeringen och vad de säger om dessa invandrare, så är allt bara bra =/ och det är så bra att vi får det mångkuturellt ????
Det kommer i framtiden endast att finnas islamsk kultur om ingen sätter stopp dess för innan.


Titta bara hur det ser ut i våra grannländer i Europa, USA, Australien med flera länder runt om i världen.
Finland som alltid har haft det mycket lugnt innan de gick med i EU och började släppa in invandrare.


De invandrare som ställer till mest problem, är tyvärr de som följer Islam och de är inte så få.


Så här såg artikeln ut som berättade om dessa terrorister som antagligen planerade att död den danske tecknaren.
Just de här var troligen "norska" medborgare =(


Publicerad: 2011-09-17

" Dansk tecknare skulle sprängas till döds

Kurt Westergaard ritade Muhammed-karikatyrerna i Jyllands-Posten.   Kurt Westergaard ritade Muhammed-karikatyrerna i Jyllands-Posten. Foto: Scanpix
Karikatyrtecknaren Kurt Westergaard fick fly från sin Norgevistelse i måndags.
Polisen misstänker att de kontroversiella tecknaren skulle dödas med automatvapen och sprängmedel i ett terrorattentat.
En känd kriminell man i 30-års åldern greps tidigt i morse misstänkt för att ha planerat attentatet.
Kurt Westergaard, mest känd för sin karikatyrteckning av profeten Mohammed, var i Norge för att vara med på en bokpresentation. Plötsligt reste han i ilfart tillbaka till Jylland.  "


Jag hoppas att våra politiker ska inse vad de håller på att låta hända här i vårt land.

Ni kan läsa hela artikeln från dagens, Aftonbladet, HÄR.Försök att ansträng er att läsa om detta sorgliga som sker och se det med friska ögon och inse att det är ett hot, mot vår frihet och vår kultur.


Ha i övrigt en trevlig lördag.


Kram Maritha.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook