DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

måndag 12 september 2011

ISLAMISTERNA, DE ÄR INTE BARA NÅGRA STYCKEN...

... utan snarare en hel massa med samma idéer och med samma mål.

När vi träffar trevliga muslimer, vilket jag med har gjort ocg har som vänner, så är det kanppas upp till de att få bestämma hur de vill leva efter koranen, utan snarare så, att deras imamer är de som tolkar och leder de dit de vill ha sina medlemmar och då finns det inte så mycket de kan göra, annat än följa de deras imamer bestämmer att de ska följa, tyvärr och så kommer det att bli för alla de som anser att de ska följa islam.

Så vänter er inte att ni ska kunna få dessa imamer att ändra sig i fråga om vad som gäller enligt koranen, då det deras "recept" eller "koncept" , redan är färdigt och klart och gäller redan i dag.

Jag har en till video som jag vill att ni ska se på och höra vad denna islamska sheik har att säga till oss "kuffar" eller som de ocså kallar oss, "infidels".

Se och begrunda, som det så vackert heter och lyssna till vad han verkligen säger (han är absolut inte ensam i sitt "tyckande" ) även om jag helst hade sett att han var det och den enda vi skulle behöva akta oss för men så är det inte alls, mycket långt där i från =(Dessutom blir de inte färre, utan tvärtom fler och fler och så länge dessa galningar ska infiltrera sig med oss alla, i hela världen så får vi faktiskt lov att vara beredda på vad som komma skall och kommer gör det.

Det råder det inga som helst tvivel om men det är bättre att öppna ögon och sinne för hur det ser ut i dag och inte gömma sig bakom dessa fånigheter som politiker kommer med, att vi skulle vara rasistiska.
Jag tycker i stället att politiker och myndigheter som viftar bort detta hot, med de fraserna, är mycket naiva och gör sig till de som banar väg för fortsättningen på islamisternas väg mot islamisering.

Det är mycket sorgligt för mig som kvinna att se med, de jag vet hur mycket hårt arbete från våra mammor och mor- och farmödrars, det ligger bakom oss för att vi kvinnor har uppnått vår självständighet.
Nu ska behöva se hur dessa islamska/muslimska kvinnor (som bara har ett halvt männsikovärde) måste vira in sig i tyger och täcka sig (och på grund av det bli bensköra och få osteoperos, för att vår sol som inte är lika stark i Norden, som i deras hemländer får de att få D-vitaminbrist och det är knappast kul.

Dessutom är det väldigt många mycket små flickor som föräldrarna kräver, ska vira in sig de också och också få benskörhet för tidigt.
Hur människovänligt och människovärdigt är det ??


Vilka föräldrar vill utsätta sina barn för detta ???


Nej de enda jag kan se som drar fördel av detta. är männen som bestämmer bland dessa kvinnor och barn.
Till försvar, påstår många av de här kvinnorna att det inte är deras män som ligger bakom dessa tygbalar utan att det är något dessa kvinnor gör för sin egen skull och att det inte alls har med deras män att göra alls ????


Där kan man verkligen tala om förnekelse, i högsta grad.
Man ser det man vill se, hör det man vill höra och säger bara det man förväntas säga.


Tråkigt bara för dessa unga tonårsflickor som också har hamnat mellan stolarna och inte alls vill bli bortgifta med kusiner eller ens någon som de inte har sett alls och som föräldrarna kanske inte drar sig för att kallblodigt mörda, om dessa unga flickor inte hinner få hjälp från någon kvinnojour, som hjälper de att gömma sig för sin familj och släktingar, för att få behålla livet och få välja det man själv vill ????


Vilka underbara och uppoffrande föräldrar är det jag pratar om.
De muslimska och islamska.

Aldrig någonsin att jag skulle kunna ha ihjäl mitt eget barn, mitt eget kött och blod.
Bara mycket själviska och okänsliga människor med för mycket inmavel kan göra sådana saker, utan att ens fundera över om det är rätt eller fel eller om det är lagligt eller olagligt??


Det struntar de högaktningsfull i, dessvärre och kan till och med låta sina barn ta på sig deras skuld. 
Så skedde i samband med att Abbas blev misshadlad och dödad, för att han och dottern ville gifta sig med en ung flicka som han träffat men som föräldrarna nekade henne att gifta sig med


I stället lurade de hem dottern och pojkvännen och ljög för de och sa att de hade givit med sig och skullen låta det unga paret få gifta sig.
De blev nedbjudna till hennes familj och när de kom dit, ville mamman (om jag inte minns alldeles fel) träffa dotter själv och prata med henne men i stället sövde hon ner sin dotter och gick ner och hjälpte sin man och äldste son att misshandla och sedan sticka ihjäp honom med många knivhugg, innan han till slut avled av de skador han fått.


Efter det hade mamman och pappan övertalat sonen att ta på sig hela skulden för Abbas mord, på sig själv, ensam.

Väldigt rara och omtänksamma föräldrar, som ville sina barns bästa ?????????Ha en trevlig måndagskväll och sköt om er.


Kram Maritha.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook