DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

lördag 10 september 2011

ISLAM I DANMNARKDe tar aldrig slut med sina protester av oss.
Jag vill åka ner till de också och protestera mot deras sätt att bete sig.

Jag vill också ha, både en offentlig julgran utomhus med belysning och även en midsommarstång med firande och dans kring stången, på midsommarafton.

Det kommer aldrig att hända, någonsin.

Tyvärr, men det beror på att vi är alldeles för uppfostrade, för att göra något sådant mot några andra i deras länder.

Dessutom blir vi kanske "snabbt avkarvade" våra huvuden om vi ens skulle våga oss på att försöka.

Men de vill helst ha kalifat och sharialagar i våra länder, här i västvärlden men vill inte bjuda till själva =(

Trist att de inte har förstått/förstår eller ännu troligare inte bryr sig om vad vi vill, varken i vårt land eller om vi kommer till deras länder.
Så är den bistra sanningen.

Skulle islam upprätta sharialagar och kalifat här i Sverige, så kommer vi få komma in på dessa områden alls, troligen eftersom att ett kalifat ses som ett eget land i vårt land. 
Jag vill inte att det ska vara på det sättet i vårt land men det kommet med all säkerhet att bli så såmåningom.


De är här för att omvända alla till islam och det är vad de kommer att försöka att göra.
De avskyr vårt västerländska sätt att leva och det kommer de att göra allt för att få bort från vårt land helt.


Tänk er själva att plötsligt inte få tillgång till delar i Sverige till ett folk som kommit hit för att styra till sin egen fördel i samtliga sammanhang.


Ingen i regeringen bryr sig om vad islam står för och vad det står i koranen. 
Mänskliga rättigheter finns inte där, inte för kvinnor i alla fall.


De är bara värda hälften av sina män???
Att kanske få komma in på "deras" områden men bara om du går klädd som islam bestämmer.


Trist om du råkar bo i just det området då =(
Ja, jag ser absolut inga positiva sidor med att inlemma dessa ilamistiska människor i vårt land.


De har ofta väldigt stora barnkullar och männen kan vara gifta med mer än en fru om de vill och då kan det också bli mycket stora barnkullar och dessa ska naturligtvis också få barnbidrag och andra liknande funktioner som vi alla har rätt till.
Jag blir väldigt ledsen när dessa människor kommer hit och anser sig veta sina rättigheter men inte vad som ligger i deras skyldigheter.För oss som har bott här i generationer, vet många hur det har sett ut i landet under flera generationer och hur hårt våra gamla har arbetat och slitigt för dessa möjligheter, som i dag möjligör att vi har fått det bättre, fram tills Göran Persson dök upp som statsminister och började att ösa ut pengar från statens kassaapparat och slösa bort och dessutom lät han inte ens sina egna få tycka vad de ville så det var en slösaktig tyrann och han försåg sig verkligen med pengarna han kunde lägga vantarna på.

Det är mycket sorgligt och när det sedan bliv dags för ett nytt val, så gjorde han inget alls för att få några röster (eftersom att han och hans nya fru inte hade kunnat göra sig någon vinning, om det kommit en "Riktig" socialdemokrat.
Han fick som han ville och svenska folket valde det ena av två usla möjligheter det borgliga brackarpartiet, som fortsatte att sälja ut så mycket de kunde ur statens egendomar, som statliga bolag och fastigheter som man "slumpade" bort till låga priser (för de som är välbeställda) men som vi aldrig någonsin skulle kunnat få råd att köpa loss.


Många av dessa staliga verk började nu gå med vinst och det påpekade de revisorer som gjort genomgångar av staten kapital men det lyssnade inte brackorna på, utan sålde ut för glatta livet.


Läste i dag i nyheterna att de barn som varit omhändertagna som barn av staten och som blivit mycket illa åtgågna under de åren som de måstat bo i fosterhem, där de blivit mycket illa utnyttjade under sin uppväxt, både rent kroppsligt och psykiskt på alla tänkbara sätt.

De hade redan blivit lovade att få skadestånd på 250.000 kronor men som det nu helt plötsligt inte finns några pengar att utbetala med???


Man skyller alla möjliga och omöjliga saker för att slippa undan från dessa löften.
Då får de väl göra som de brukar göra när pengarna inte finns, låna i bankerna, till alla dessa människor som man faktisk givit löften till för att de ska få  ett slags upprättelse för det som staten faktiskt åsamkat de, genom dessa fosterhemplaceringar.


Det är skamligt att undandra sig dessa löften och det borde de själva inse men som alltid med dessa penningtörstande människor som vår regering består av, ser de hellre till att de här pengarna hamnar i deras egna fickor i stället för att gå till de som man redan lovat =(


Jag tycker att hela vårt samhäller håller på att nedmonteras, dag för dag.
I morgon är det också 10-årsdagen sedan Twillingtornen i New York blev kraschade av de flygplan som kapades, för att köras rätt in i tornen och jämna de med marken.


Vem det var som gjorde det ???
Terrorister !!!
Vilka då ???
Islamister !!!


Till i morgon har någon också hotat med att utför fler terrordåd i USA så det som skulle bli en sorglig minnestund/dag blir en dag där man får försöka att hålla ögon och öron öppna och hålla utkik efter vad mer som ska kunna hända och det är mycket grymt att göra mot folket i USA.


Ni får ha en trevlig kväll.

PS. Glöm inte att titta på videon från Danmark med. DSKram Maritha.Inga kommentarer:

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook