DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

onsdag 21 september 2011

ISLAM IGEN OCH DET ÄR HEMSKT ATT SE OCH HÖRA OM


TUNISIER SOM FLYTT TILL TILL DEN ITALIENSKA ÖN, FRÅN TUNISIEN OCH HUR DE BETALAR TILLBAKA TILL ITALIEN FÖR DEN HJÄLP DE FÅTT  (OBS!! DET HÄR ÄR INTE DEN ENDA ELLER SISTA GÅNGEN DET HÄR HÄNDER DEN HÄR VÄNLIGA BEFOLKNINGEN,, SOM RÄCKER UT EN HJÄLPANDE HAND)

KIDNAPPADE BARN OCH HUR DE "KONVERTERAS" TILL ISLAM.HELT FRUKTANSVÄRT!


OCH DET HÄR ÄR EN SORGLIG HISTORIA (EN AV SÅ MÅNGA) SOM VISAR NÅGOT HELT ANNAT ÄN EN FRIDSAM"RELIGION", ISLAM.


HUR MYCKET MER BEHÖVS FÖR ATT FOLK SKA VAKNA OCH INSE ATT DE INTE BARA ÄR NÅGRA FÅ DET HANDLAR OM, SOM GÖR DESSA SAKER MOT ANDRA, OM OCH OM IGEN.

NÄR TILL OCH MED EN IMAM I RINKEBY, STOCKHOLM FÅR ANVÄNDA SVERIGES RADIO OCH SÄNDA UT "HETS MOT FOLKGRUPP" UTAN ATT BEHÖVA STÅ FÖR DET ???

HAN ANMODADE MUSLIMER ATT SLÅ IHJÄL DE SOMALIER SOM KONVERTERAT OCH BLIVIT  KRISTNA .

FÅR HAN NÅGOT STRAFF FÖR DET ELLER GÅR MAN PÅ TÅ FÖR HONOM MED ????

JAG ÄR SÅ UTLESS PÅ DESA SOM SÄGER ATT ISLAM ÄR EN FREDLIG RELIGION NÄR DEN HELA TIDEN GÖR SÅDANA HÄR SAKER RUNT BENEN PÅ OSS OCH INGEN ENS HÖJER PÅ ÖGONBRYNEN.

MÅSTE DET BLI SOM I DE HÄR FILMERNA INNAN NÅGON INSER ATT NÅGOT ÄR VÄLDIGT FEL I VÅR VÄRLD OCH FÖRSTÅR VARFÖR DE PLÖTSLIGT FINNS SÅ MÅNGA I ALLA VÅRA LÄNDER SOM INVADERAR OSS.

SVERIGE HAR SOM JAG HAR LÄST CA 400.000 MUSLIMER I DAG OCH FLER LÄR DET BLI OCH SOM NI FÖRMODLIGEN REDAN VET SÅ ÄR DET MÅNGA AV DE SOM REDAN ÄR HÄR SOM ÄR FUNDAMENTALA ELLER VAD NI VILL KALLA DET, ISLAMTROGNA.

HA EN TREVLIG KVÄLL.

KRAM MARITHA.


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook