DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

SIDA NR 2, MED NÅGRA AV MINA INTRESSEN.


Här tänkte jag skriva lite mer om vad jag tycker om och kanske lite om vad jag inte tycker om.

MÄNSKLIGA RÄTTIGHETER, ÄR EN SAK JAG ÄR INTRESSERAD AV.

Vår jord och människorna som bor här och tycker att det är mycket orättvist att vissa länder är väldigt rika, bland annat i västvärlden men också i andra länder, där man värderar mänskligt liv, som en slags egendom.

Det är egentligen inget nytt för västvärlden, då den gjorde precis samma, sak då vita tog slavar med sig till sina länder och behandlade många av dessa slavar mycket illa.

Så man kan säga att den västvärld vi lever i, inte har varit mycket bättre än de som gör samma sak i vårt tid

DJURENS RÄTTIGHETER, BÅDE HUSDJUR,"GÅRDSDJUR" (KOR GRISAR MM) OCH VÅRA VILDA DJUR, VÄRLDEN ÖVER.

 Som vi alla har hört har det varit en hel del stormar kring både vilda djur och tamdjuren.

Vintern har varit väldigt hård och särdeles långvarig och det har säkert varit tufft ör många vilda djur den här vintern.

Eftersom snön har legat så länge, så har det varit svårt för många djur att hitta något att äta.

Sorgligast är det nog hur vår korkade regering lyckades få igenom att 27 av våra vargar skulle skjutas, vilket gladde våra skjutgladaste jägare , som rusade i väg ut i skogarna och sköt så gott som nästan alla de djur som man skulle få skjuta.

När de veterinärer som skulle undersöka vargarna för att säkra ev bevis på att det förekom inavel i vargbeståndet, så visade det sig att de skjutglada lystet hade skurit av testiklarna på hanvargarna och de var viktiga i samband med den undersökningen.


Tydligen kan vem som helst utan få jaktlicens utan att ha några viktigare förståndsgåvor.

Det har ju visat sig tidigare att de ofta skadeskjuter sina egna jakthundar men det brukar de skylla på villebråden.

Det har dessutom hänt att de dödskjutit minst en annan jägare (vem vet, de kanske är fler än en).


Och naturligtvis, visade sig samtliga 27 vargar vara helt friska och det handlade mer skyttarnas omsorg om sina jakthundar och sina tamdjur, som man hade ute på bete.

Tja, hundarna klarar man utmärkt väl att skada för egen hand och betesdjur borde man hålla ögonen på, i stället för att göra annat som, som gör att det nästan är att bjuda in vargen på ett mål mat och sedan svära över den för att den gjorde det den är född till att göra och som de bjöd in den på.

En annan sak som jag tycker illa om, är att jägarna går ut och skjuter både rådjur och älgar.
Om man gav tusan i det, så skulle nog både varg, lodjur och björn få så att de inte behöver gå in i samhällen och ta tamdjur till föda.

VARGBILDERNA ÄR LÅNADE FRÅN FOTOAKUTEN.SE
MEN DE BLEV LITE SUDDIGA HÄR MEN SÅ ÄR DE I ALLA FALL VILDA OCH INTE TAGNA I NÅGON DJURPARK (NÅGOT SOM JAG INTE TYCKER OM ELLER ANSER BEHÖVS MED ALL MEDIA VI HAR TILL VÅRT FÖRFOGANDE.

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook