DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

tisdag 27 september 2011

INTET NYTT UNDER KJOLEN... ELLER VAR DET UNDER SOLEN...HMM

Så var det dags för en till mansgris att låta sina lustar gå ut över en stackars kvinna, suck, suck.

Vad är det för fel med dessa män som beter sig som grisar (med förbehåll för att inte ens en gris skulle bete sig så här illa).
Jag skulle gärna ha velat att pressen fick skriva var i från dessa stuudenter kom i från ?

Om jag inte har alldeles fel, så kan det säkert vara från ett islamskt land ???
Eftersom att media inte längre talar om det, så gör det nästan mig mycket säker på att jag gissat rätt.

Det finns ingen kvinorätt i dessa länder och det gör det säkert inte heller i Sverige om något eller några år, då vi har fått gå tillbaka i medeltiden igen.
I dag läste jag en nyhet från ett muslimskt land (kan ha varit i Saudi Arabien) där en kvinna kört bil och för det skulle straffas med 10 piskrapp på ryggen enl deras domstolsutslag.

Samma brukar hända när kvinnor eller barn (små flickor) blir våldtagna av män (även gruppvåldtäkter genomförs i dessa länder) och då är det oftast kvinnorna som straffas för dessa brott, med upp till 90 piskrapp på ryggen.

Dubbel bestraffning medan männen går fria.
Skulle vi acceptera sharialagar här, får vi nog också räkna med att de vill ha sina lagar på sitt eget sätt vad vi än säger.

Som med imamen i Rinkeby som uppmanar muslimer att döda sina somaliska bröder och systrar som konverterat till kristendom.
Ja och så har vi vår eminenta statsminister som tycker att vi ska ha paralella samhällen med muslimer och svenskar.

Han missade alla andra invandrare när han uttalade sig så, då det faktiskt finns många invandrare med olika religioner som antagligen skulle vilja göra samma sak som muslimerna men de har åtminsonde vett att försöka att integrera sig i vårt samhällem och har inte betett sig så illa som dessa islamiter har gjort och fortfarande gör.

Renifeldt borde se till att vara bättre påläst om det han uttalar sig om, tycker jag.
Samma när det gäller CarlBild som han har högsta förtroende för och som är en av de som haft mycket glädje av, genom befolkningarna i länder i Afrika som fått sätta livet till för att Lundin Oil ska kunna ge bland annat Carl Bild, stora oljepengar =(

Trist att veta tycker jag, som faktiskt skrev i Bilds blogg, när han fått sitt uppdrag som utrikes minister, att jag var mycket besviken på honom men han har i och för sig aldrig gjort något större intryck på mig.
En riktigt oljig typ, anser jag att han är i dubbel mening.

Nå, tillbaka till den otrevliga studenten som inte alls borde få fortsätta sina studier i vårt land med tanke på ad han har gjort och att han dessutom hade ett vapen och hotade kvinnan med.
Helt otroligt vad illa vårt land beter sig med dessa män som beter sig så här illa.

De skulle utvisas direkt efter att straffen blivit avtjänade.
Lika illa var det med pedofilen i Luleå som våldtog en lite flicka flera gånger vars föräldrar han VARIT vän med.
Åklagaren yrkade på att han efter avtjänat straff skulle utvisas ur landet medan tingsrätten tyckte att det räckte med straffen han skulle avtjäna med ynkliga 4 år.

Det är så upprörande att läsa om hur små små straff de får för sina mycket allvarliga brott.
Att pedofilen snart är ute och gör om samma sak igen struntar vårt rättsväsende i men det kanske blir dessa nämndemäns barn eller barnbarn som kanske råkar illa ut nästa gång den här mannen gör om sitt brott.

Jag tycker att vi har nog med egna "producerade" pedofiler och övriga brottslingar och kan inte tycka att det är riktigt rätt att låta de stanna kvar och göra livet jäkligare för andra.
Tyvärr så fungerar inte vårt rättssystem särskilt bra längre och dessutom blir det lättare och lättare att räcka lång näsa åt våra lagar med det system vi har.

När till och med poliser gör brott brott, som stölder av beslagtaget gods eller ändrar lite i siffrorna, så att det ska "se bättre" ut i statistiken (att de gör mer än de verkligen gör) eller när folk blir utsläppta från häktet, trots att de ska bli förhörda dagen efter OCH att den polis som gjorde "misstaget" skriver dit en åklagares namn för att röja det han själv gjort ????
Alla sätt är bra utom de dåliga och de här sätten hör definitivt till de dåligare.

Kommer det någonsin att bli så mycket bättre ???

Räknar man ihop alla de hemska saker som hänt under de senaste åren, så finns det risk för att man bli riktigt deprimerad och kanske till och med självmords benägen.

"KTH-student försökte tvinga kvinna att ha sex med honom under pistolhot

Den 26-årige KTH-studenten hotade sin studiekamrat med pistol och tvingade henne att klä av sig naken.
Hon försökte fly - men han slog henne och låste dörren.
Nu döms mannen till 1,5 års fängelse, uppger Dagens Juridik.
De båda studenterna träffades när de studerade tillsammans på ett universitet i hemlandet. De fortsatte att umgås under studierna i Sverige – men kvinnan hävdar att relationen har varit strikt vänskaplig.  "

Ni kan läsa hela artikeln från dagens Expressen, HÄR.

Och sedan blir det säkert, som amen i kyrkan, nya brott att läsa om i morgon igen.

Tills dess får ni ha det så gott.

Kram Maritha.
 

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook