DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

tisdag 13 september 2011

AARON, SOM DÖDADES GENOM EN MISSHANDEL I KÖN...

... på hamburgerrestauranten Max, efter en dispyt i kön.

Trevligare saker borde hända när man går och tar en hamburgare men så blev det inte för Aaron.

Tre fega kräk tog i stället och misshandlade honom så illa att han fick svåra skallskador och föll i koma och avled till följd av skadorna.
Hur fegt är det inte att ge sig på en ensam kille när man är fler än en.

Sorgligt fegt och i högsta grad riktigt ynkligt gjort.
Aaron var inte mer än 23 år gammal och borde haft hela sitt liv framför sig men nu fick han inte det på grund av de fega grabbarna  som slog ihjäl honom.

Jag blir så fruktansvärt arg när jag hör talas om sådana här fega grabbar och hur de ställer till det för andra, på grund av just sin feghet.
Kaxiga i grupp men ynkliga ensamma.

Jag tycker också att media och polis ska gå ut med vilka de var men som vanligt så håller man tyst om det, så jag gissar mig till att det inte var svenskar i alla fall, tills det framkommer att så var fallet.

Även svenskar kan bete sig riktigt illa med men det är inte lika vanligt som bland islamister, som har ett djupt inrotat hat till judar och vad jag förstår på killens namn, så var han förmodligen av judisk börd.
Det mest illa med denna "tystnad" som numer gäller, är att det blir svårt att avgöra vilka dessa killar är och skulle det inte vara svenska, så ger man svenska killar ett mycket sämre rykte än de förtjänar och det är inte alls juste.

Är det svenska grabbar, så ska det också komma fram anser jag.
Som det nu är får man följa sina instinkter och som får mig att absolut tro att det här inte är svenska grabbar som gjort det här brottet.
Det gör mig så upprörd att man inte kan tala i klartext längre utan svamlar och hysch, hyschar om vilka det var, för att inte verka rasistisk eller för att man är förbjuden att säga sanningen eller för att vi helt enklet ska hålla oss utanför dessa upplysningar.

Det blir mycket värre med detta hysch, hyschet som numer pågår, då det inte är juste att låta sveska killar få skulden för något de inte har gjort (förutsatt att de inte har gjort det här brottet) i stället för att tala om vilka de är och låta alla få veta, så att vi som svenska får ta ställning till alla dessa brott, som begås av islamister, som bara blir fler och fler i vårt land och hårdnar i sin attityd mot svenskar.

Om det nu är så att det är killar som är, andra generationens invandrar barn och islamister, så kan ni vara riktigt säkra på att dessa brott snarare kommer att eskalera än att dämpas med tiden.

Den generationen är tyvärr en generation, som hamnat mellan stolarna och inte riktigt hör hemma någonstans och då kan det bli så här illa med.
Deras föräldrar har inte följt sina barn som de borde, utan ofta hållt sig hemma medan grabbarna fått gå vind för våg och klara sig själva med dessa resultat.

Jättetråkigt är det verkligen men tyvärr inget som går att rätta till så lätt, utan dessa killar håller sedan ihop och gör som de har lust, eftersom deras föräldrar inte vet var de håller till eller vad de gör.
 I värsta fall får vi hårdare och ännu tuffare brottslingar med tiden och det har ingen något att tjäna på.

Nu vet vi ju inte vem som gjorde det här brottet och det är mycket tråkigt att vi inte får veta det heller.
Det är knappast någon som tjänar på detta varken invandrarna eller svenskarna. 
Om man inte vill hålla sig i de kretsarna förstås oche det finns det förstås både svenska och invandrare som vill, tyvärr. 

"EXPRESSEN
Tisdag 13 september 2011
De två männen som polisen söker efter och Aaron Aros, 23, som slogs ihjäl på en hamburgerrestaurang i centrala Stockholm.

Tre gripna för dödsmisshandeln på Aaron

Aaron, 23, misshandlades brutalt inne på Max i Stockholm och avled av skadorna.
Nu har polisen gripit tre misstänkta gärningsmän - med hjälp av övervakningsbilder.
- Två av männen finns med på bilderna, säger Petra Sjölander vid Stockholmspolisen. "

Ni kan läsa hela artikeln i dagens Svenska Dagbladet, HÄR.

Ha nu så gott.

Kram Maritha.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook