DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

onsdag 21 september 2011

50 MUSLIMER MISSHANDLAR KVINNA FÖR ATT HON ...

... konverterat från islam och blivit kristen.

"Muslim Extremists in India Attack, Threaten Christian Women = Muslimsk extremist attack i Indien och hotat en kristen kvinna.


New Delhi - Fyra månader efter att nyligen konvertera till kristendomen från islam i östra Indien Västbengalen staten var strippad och slagen, omkring 50 muslimska extremister igår störde ett bönemöte som hölls i hennes hem, hotade att bränna ner det om hon inte återvänder till islam , område kristna sagt.
Relaterat 

Extremisterna varnade Selina Bibi av Motijil by i Murshidabad distrikt som om hon inte återvända till Islam, då hon antingen måste lämna området eller se hennes hus brunnit ner. Vid hennes dop i Troende kyrkan fyra kilometer från sitt hem den 29 mars, störde en stor skara muslimska extremister tjänsten, sa en pastor identifieras endast som Bashir.

"Jag bad dem att låta mig åtminstone avsluta gudstjänst innan de attackerar oss," sade han till Compass.

När ord av hennes omvändelse till kristendomen nådde hennes by, en annan extremistisk grupp från Motijil ledd av Jamal Shaike störde tjänsten. Shaike och de andra verbalt misshandlade de kristna, och han beordrade sin son som var närvarande vid den tjänsten att lämna omedelbart, sade Bashir.

Prästen sade att den 5 april tillkallade två muslimska kvinnor tillsammans med medlemmar av den extremistiska gruppen Selina Bibi till en av sina hem och kraftfullt klädde henne naken.

"De radikala tror att när någon från det muslimska samfundet blir kristna, de få kristna märken på kroppen," Bashir sade. "När radikaler inte kunde hitta sådana märken, började de att slå henne."  "



Ni kan läsa hela artikeln från The Christian Post, HÄR.

Försök att ta reda på mer i stället för att blunda för fakta som blir allt tydligare för varje dag.
Jag är mycket orolig för vad som kommer härnäst och hur vår regering kommer att hantera kommande hotbilder eller om det kommer att tassa runt och viska även då.

Ha en trevlig fortsättning på den här onsdagen.


Kram Maritha.



Inga kommentarer:

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook