DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

torsdag 15 september 2011

FOSTERBARNEN SOM FÖRST LOVADES MEN NU NEKAS.

Det här är det uslaste som jag har hört den sista tiden men tyvärr är  det precis som de borgeliga besluten fungerar (inte fungerar)i stort jag har läst om.

Att bete sig så här illa borde väl ändå säga alla arbetare vad det är för sorglig regering de röstat fram.

Så mycket skada som de redan hunnit ställa till med och fortfarande löpande gör.


Det rimmar mycket illa med Reinfeldts tal då riksdagen höll sitt öppnande i dag.
Då talade han om ansvar och det löpte som en röd tråd igenom hela talet.


Var är det ansvaret nu ???
Inte finns det med i detta löftesbrott i alla fall och det är mycket illa gjort av regeringen att göra så här mot de människor som redan under sin barndom farit så illa genom statens försorg.


Sedan gör man en utredning som säger att de kommer att få skadestånd utbetalt (inga pengar i världen kan gottgöra det svek som staten redan utsatt de för men lindra lite av det lidandet samt att det ändå är ett erkännande på att staten gjort fel) och sedan gör man en kovändning och säger, att det blir inga skadestånd utbetalda men de kommer att bjudas på "mat" med en ursäkt.


Undrar om ursäkten räknas som förrätt eller efterrätt ???
Hur som helst, så är det här bara ett ytterligare skamligt beslut från regeringens sida och så här får man helt enkelt inte göra med människor.


Jag är däremot inte ett dugg förvånad med tanke på vilka hönshjärnor som styr vårt land och med den girighet som de förser sig själva i samma svep som de strör lite smulor ner på folket från de rikas matbord.


Något som jag däremot är, är att jag är trött på dessa människor som hela tiden vilseleder folket "som inget har" med sitt skitprat. En annan tanke som ligger väldigt nära till hands är den stora invandringen av islamister/muslimer som med sina stora barnkullar äter upp väldigt mycket av den välfärd vi en gång hade och som vi aldrig någonsin kommer att få se röken av igen.


Det sopar regeringen helst under mattan och om de måste säga något, så är det endast att folk som påpekar detta, är rasister ???
Det är INTE SANT.
Klara fakta vidhåller att det är så som samhället ser ut i dag och om invadrare inte får några arbeten, så får de i stället socialbidrag och det kostar en hel massa pengar för svenska skattebetalare.


Bland det sorgligare i den här regeringens politik är dock bryta löften som de nu har gjort och att ljuga eller undanhålla sanningar från svenska folket, som de också gör, titt och tätt.

Så här såg en artikel från Dagens Nyheter i dag ut,

" De utsatta fosterbarnen

”Skadeståndsbeslutet måste omprövas”

Publicerad 2011-09-13 00:50
Professor i civilrätt: Regeringens beslut att inte ge de vanvårdade barnen ekonomisk ersättning är sorgligt och obegripligt. Barnen har behandlats på ett skamligt sätt.

Även i de bästa samhällen uppstår ibland systemfel. Varje nation har upplevt händelser då omfattande kränkningar av grundläggande mänskliga rättigheter drabbat många människor på ett systematiskt sätt. Det som utmärker en rättsstat är att rättsordningen i sådana situationer tillhandahåller juridiska verktyg för den drabbats, instrument för upprättelse.  "

Det finns inte mycket trovärdigt kvar i den här regeringen, annat än möjligen, att de aldrig kommer att bli tillräckligt nöjda med det de redan har sparat ihop till sig själva, under den regeringsperioden.

Läs gärna hela artikeln från dagens debatt i DN, HÄR. 

Jag hoppas att det kommer dagar när de kommer att våndas över vad de har gjort.

Ha en fortsatt skön torsdagskväll.  


Kram Maritha.

 

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook