DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

söndag 4 september 2011

YTTERLIGARE EN SKANDAL INOM SJUKVÅRDEN (OCH POLITIKEN)

Det här kan väl knappast har varit oväntat.

När det nya "borgerliga arbetarpartiet" har sålt ut det mesta av vad som gick att säljas ut, så kan det inte heller inte gå på något annat vis.
Sedan har vi ju dessutom de 400.000 invandrade muslimer med som även de behöver sociala bidrag till att försörja sina mångbarnsfamiljer.

Så illa kan det gå när politikerna vänder ryggen till och vägrar att lyssna och se vad som händer runt om oss, dagligen.
Enligt Reinfeldt ska vi leva sida vid sida som jämlikar, fast bara svenskarna förstås, för islam är vi bara kuffar el infidels och ska behandlas därefter.

"Behandling av psoriasis avbryts

En minskad läkemedelsbudget gör att psoriasispatienter i Lund och Malmö tvingats avbryta sin behandling med biologiska läkemedel. Det ökade antalet hudcancerpatienter har gjort att hudkliniken fått lov att välja mellan vilken av de två patientgrupperna som ska få behandling, skriver Sydsvenskan."

Så har då en sjukdomsgrupp få gå baklänges, psoriasis, och inse att vi inte har råd med de, längre och så skyller vården det på att det blivit så många fler hudcancerfall och att det skulle vara problemet.

Läs resten av den lilla men mycket sorgliga artikeln från dagens Svenska Dagbladet, HÄR.

Det är ett sjukt beslut fattat av ett gäng osnutna rika knösar som sitter och stoppar våra skattemedel i sina egna fickor.

MEN, vi har råd att låta moskeér växa upp som svampar ur jorden och att vi också har råd att låta alla dessa barn gå i särskilda islamska skolor och att få välja bort det billigare grisköttet mot annat kött, som är dyrare (sker både i skolor och på fängelser), dessutom kommer deras kvinnor att bli bensköra och behöva vård för det med, som lätt brutna armar och ben när skellettet blivit tunnare och svagare, på grund av att de skall skyla sig så mycket de kan???

Vem betalar för dessa halal slakterier??
Är det också på bekostat av skattemedel ?? 

Dessutom finns det så många av dessa ungdommar som bränt upp folks bilar men inte bara dessa bilar, utan även polisbilar och brandbilar och det är inte billiga saker det.


Det lär bli en dyr historia för senskarna men som regeringen tiger om och inte vill höra talas om, för då är det rasism enligt de.
De mest ointelligenta av regeringar vi har haft, som tror att alla arbetare är lika med ointelligenta dumskallar hela bunten ???


Dessvärre är så inte fallet, även om man skulle kunna önska sig det, så att man inte förstod vad som pågår runt omkring oss =(

Kanske både statsmininstern och hans fru, inklusive den icke fattiga kretsen kring de båda, går runt och sjunger hela dagarna den gamla slagdängan, "Vi ska gå hand i hand genom livet med varann" ??
Jag vet inte det men en sak vet jag och det är att när islam är färdiga med Sverige, så har vi med all säkerhet inga svenska politiker mer eller så har de konverterat till islam.


Absolut lika sorgligt vad det än blir av de två alternativen.
Än har vi inte hört att de vill få igenom sharialagar här eller så kniper Reinfeldt munnen om det??


Har inte den frågan kommit än, så kan vi vara 100% säkra på att det kommer de att försöka att driva igenom och sedan är det kört =(


Tillbaka till de stackars sporiasis sjuka som får ställa sig sist i kön ??
Det är så bakfram det kan bli det här.


Nå, ni får ha en trevlig söndag och sköt om er och håll tummen för att vi inte ska hamna längst bak i kön av sjuka, för att pengarna inte räcker till alla.


Kram Maritha.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook