DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

måndag 5 september 2011

POLISEN I MALMÖ LÄR SIG ARTIGA FRASER PÅ ARABISKA ?

Först kommer de i mängder till Sverige och sedan kräver de allt de vill ha och struntar i att det är svenskar som betala för hela kalaset.

När ska dessa muslimer lära sig artiga fraser på svenska ???

Ska de bli mindre kriminella om vi pratar några ord arabiska med de ???
Hur många poliser har gått kurs i italienska, spanska, holländska, tyska eller polska ???

Det har gått bra med andra invandrare tidigare, utan att vi har gullat med de. 
Jag har flera av mina närmaste som är gifta med män från andra länder men där har det aldrig varit tal om att polisen skulle ha känt något behov av att lära sig deras språk, fast ingen av de ingifta har ju varit kriminella förstås, om det är där skon klämmer.

Nej, jag tänkte mig väl det men det är en stor skillnad mellan dessa invaderande araber och de stackars asylsökande som kommer hit för att de flyr från något.
Ska polisen lära sig alla dessas språk med ??

Antagligen inte men araber och islam ska minsann särbehandlas i vanlig ordning.

Det är absolut inte rätt att särbehandla de, som är de som ställer till mer än någon annan grupp av invandrare och som ger blanka den i vare sig lagar eller regler som vi har och snart kanske vi också ska bli muslimer med så vi förstår bättre, varför man som förälder i mycket till dessa storabarnkullar, låter de gå vind för våg och varför de är så kul att elda upp svenska bilar,  bussar, polisbilar och brandbilar ??

Dessa barn får många gånger stryk i sina hem då de gjort något som deras föräldrar ogillar och trots att barnaga är förbjudet i vårt land som gullas det faktumet bort i myndigeternas vetskap med.
Dokumentären som handlade om hur många lärare ser på sina muslimska elever var hemsk att se.

Där värnade man om att man måste tala om för (rapportera till)  föräldrar, när barn/ungdommar gör något olagligt men det undrade reportern över, om det var så lyckat att tala med de muslimska barnens föräldrar, då man visste attde barnen ofta blev "behandlade" med slag från föräldrar.

På de svarade läraren, att "ja, det gör vi naturligtvis".
-Även när ni vet att dessa barn kommer att straffas med slag ??
-Ja, vi vet ju att de har en helt annan sy än vi har på barnuppfostran, svarar läraren????


Vad säger det om vårt samhälle ????
Ganska mycket anser jag.

De särbehandlas fel i  både negativ och positiv mening och det blir lika illa åt båda hållen.


"Polisen lär artiga ord på arabiska.

5 september 2011 kl 07:28, uppdaterad: 5 september 2011 kl 09:14 

Poliser i Rosengård i Malmö ska gå en specialkurs i arabiska, uppger Skånska Dagbladet. Kursen är frivillig och på tolv veckor, och tanken är att poliserna ska lära sig lite artighets- och hälsningsfraser. Initiativet till kursen är deras eget.  "

Vad blir nästa steg ?
Ska alla kvinnor tvingas bära burkor i Sverige och ska våra män slå oss innan vi går och lägger oss, så att vi vet att det är han som bestämmer  ?

Läs gärna hela artikeln från dagens Svenska Dagbladet, HÄR.

 
Jag har aldrig tidigare varit med om ett så´nt hyckleri, som det är kring dessa araber och deras sätt att kommendera oss svenskar till att göra som de vill.


Det är nog riktigt det som den idioten skrek till mig förra våren, där jag bodde i Stockholm.
-Vi har stulit Sverige från er, fattiga, dumma, svenskdjälvlar (det var en av de många  arabiska muslimer som vi hade i vårt område som skrek till svenskar).


Det var kul att höra =) och jag som inte är rasist men de här idioterna orkar jag bara inte med.
Jag orkar inte med dessa otrevliga män, som gör precis vad de har lust att göra och ger blanka tusan i vad våra lagar säger och påtalar det mycket gärna.


Nej, jag tycker inte att vi ska leva paralellt med dessa islamska oförskämda människorna.
Ska allt vi byggt upp i vårt samhälle och kultur, störta samman för att dessa människor vägrar godta det västerländska sätter att leva på.


I England fungerar det inte heller något vidare och många engelsmän är väldigt trötta på dessa människor med all sina krav men som inte ger något tillbaka själva utan bara vill ha och ta.


Ska vi ändra alla våra lagar med och låta barnaga få förekomma i vissa familjer men inte i andra och hur är det tänkt med flergiften, polygami ?
Ska vissa få skaffa flera fruar och stora barnkullar som kanske inte ens stannar vid 10 eller 15 eller kanske ännu fler och med olika mödrar men samme fader ?


Och hur ska det bli med barngiften ?
Ska dessa araber få gifta sig med 9-åringar och ha sex med de, för att de anser att ett 9-årigt barn är en fullvuxen kvinna ?


Ska de få vara pedofiler men inte de svenska eller ??
Nej, nej och nej islam och det vi har kvar av kristenheten har absolut inget gemensamt och låter vi det gå vidare i den här takten, så är de snart en majoritet att räkna med och då är det slut med det svenska synsättet och vår kultur.


Ha det så gott ni kan.


Kram Maritha.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook