DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

söndag 4 september 2011

ISLAM I EUROPA OCH HUR DE ANVÄNDER DESSA LÄNDERS GÄSTFRIHET.Tråkigt att lägga in dessa videoinslag men ack så nödvändigt, om ska kunna se hur mycket skada den så kallade religionen, islam, ställer till med.

Dessutom bör de påpekas att den generation som fötts i våra länder och växer upp här, har hamnat mellan stolarna och för det mesta blir de mest extrema islamisterna av alla, då de inte känner någon tillhörighet med oss eller vår kultur och inte heller fått något riktigt stöd från sina föräldrar som redan från början tagit avstånd från oss som bor här i våra hemländer och som absolut inte vill dela vår syndfulla kultur.

Se gärna på de här videoinslagen. 
De flesta av de handlar om Sverige och problemen vi har här, med majoriteten av islam och muslimer, som behandlar svenskar som ren skit. 

Det är inte kul att bli utsatt för deras cyniska sätt  att bete sig men det blir vanligare med dessa problem, för varje dag/år som går och när våra politiker endast vänder tyggen till i stället för att göra något åt det som händer, så växer problemen i omfång och blir till slut helt ogripbart.

Ha en trevlig fortsatt söndag.

Kram Maritha.


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook