DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

måndag 22 augusti 2011

UTREDNING SOM BESTÄLLTS AV REGERINGEN ?

 Nu har regeringen beställt en utredning som gjorts av två medarbetare på "Forum för levande historia".

Enligt den utredningen har antalet rasistiska hemsidor ökat kraftigt de senaste två åren.
Man säger bland annat att judar och muslimer som bär tydliga religiösa  symboler, utsätts för en betydande diskriminering i Sverige.

 
En sak som jag med säkerhet vet, är att islam inte ser med blida ögon på judar och vill helst att dessa ska utrotas för gott och det är varken något påhittat från min sida utan en verklighet som för judarna bland annat i Malmö, är påtaglig och där de möts av många trackasserier från den islamska befolkningen där.

Det är underligt  att inte läsa ett enda ord om det i den här artikeln och då undrar jag av vilken anledning, eftersom det borde stå något om det där med.


"Judar och muslimer diskrimineras

Judar och muslimer som bär tydliga religiösa symboler utsätts för en betydande diskriminering i Sverige, enligt en ny rapport som i dag lämnades till integrationsminister Erik Ullenhag.
Enligt rapporten, framtagen på regeringens uppdrag och författad av två medarbetare vid Forum för levande historia, har det under senare år också skett en kraftig ökning av rasistiska hemsidor på nätet. Fördomar sprids också i skolböcker, enligt rapporten.   "

Det jag skriver i min blogg är inte alls något som jag hittar på, utan en mycket otrevlig verklighet i dagens Sverige och även i övriga världen där det har invandrat så många muslimer och till det finns en stor baktanke från islams sida, som alla verkar undvika att vilja tala om.

Ni kan läsa hela artikeln från dagens Svenska Dagbladet, HÄR.
Att vara öppen och uppriktig är det bästa sättet att bekämpa fördomar.
Delar av de muslimer som kommit till Sverige har en uppriktig önskan att infoga sig i vårt samhälle men så är det inte med det stora flertalet, som redan nu inväntar tillfällen att stegvis komma in i våra regeringar och göra de till sina.

Sharialagar är ett steg på vägen mot detta.
Dessa lagar har införts i flera delar av världen redan i dag och om man ställer sig frågan, "Varför duger inte våra lagar i vårt eget land, även för de som kommer hit från andra länder???", så blir det en väldigt känslig fråga.

Enligt sharialagarna ska man hugga av den högra handen om någon snattar eller stjäl.
Det är många händer som blivit borttagna från folk, världen runt, som faller under dessa lagar.I Europa har man inte rätt att stena någon till döds, eller att piska någon för något man gjort eller som för kvinnor/flickor, som blivit våldtagna, något man inte gjort men ändå blir straffad för i dubbel bemärkelse.

Inte heller får man skära handen av någon för att personen har snattat eller stulit, så vad finns då kvar som är såannorlunda än i våra lagar???

De har ingen respekt för sina kvinnor och enligt koranen är kvinnan bara hälften värd än mannen. 
Dessutom säger koranen att man bör slå sin hustru innan man går och lägger sig, så att dessa kvinnor förstår vem det är som bestämmer i familjen.


Var finns de mänskliga rättigheterna här ???
Ingenstans, inte vad gäller kvinnor i alla fall eller små flickor.


Annars skulle våra lagar som vi redan har och som är baserade på mänskliga rättigheter även räcka för dessa muslimer men det gör de uppenbarligen inte.
Varför går inte myndigheterna in och gör en utredning om dessa saker, som verkligen har mycket stor betydelse för kvinnorna och det förtryck som de utsätts för och som är helt i linje med koranen???


Är det så att man bara ser det man vill se och hör det man vill höra och struntar i resten ???
Jaa, uppenbarligen är det så eftersom att det mesta i både vårt land och övriga länder där islam huserar runt inte låter folk få säga vad de tycker utan försöker att säga att det är rasistiskt.


Vad är då kvinnoförtryck ????

Att man lär mycket små barn i islamska länder, att tycka illa om kristna och judar är inget okänt begrepp men mycket upprörande för mig, som anser att det är mycket mer rasistiskt än vad andra försöker påstå att det jag vill göra svenskar uppmärksammade på, är rasistiskt. 


 
Jag hetsar ingen att göra illa någon men jag vill göra folk i vårt land uppmärksamma på vad som håller på att ske både i vårt land och i övriga länder som har invaderats av islam.


Använd era hjärnceller och låt er inte luras av den kompakta tystnad som råder inom både media och myndigheter, när brott begås av islamister.
Enda gången som det inte går att tiga är, som i fallet med den stackars sonen som fick ta på sig straffet för mordet på systerns pojkvän, Abbas och som hans föräldrar planerade genomförde och fick honom att delta i.


Han satt som tur var av sin del av straffet men kom på bättre tankar och erkände att båda föräldrarna bar ansvar för mordet och misshandeln som Abbas utsattes för innan han knivhöggs till döds.


Att få gifta sig med nära kusiner, som gör att man får kraftig inavel i släkten är också tillåtet enligt deras sätt att se men inte heller det är acceptabelt.


Men det ordas det inte heller något om här i landet ???
Inavel har gjort att många av dessa muslimer har blivit mentalt och fysikt handikappade av just den anledningen.


Det är för mycket hysch, hysch när det gäller sådant och det gör människor ännu mer misstänksamma .
Vad är folk så rädda för???

Jag är mer rädd för vad som händer när svenskarna har börjat inse, vad det är som de har blundat för och undvikit att tala om, när vi väl står inför fullbordade faktum.

Så här går det till när muslimer slaktar sina djur.
I Sverige finns redan halal slakt som får förekomma ????
Enligt mig ska inte sådant här djurplågeri accepteras av svenska myndigheter eller av djurskyddet heller.
Det är en ruggig otäck video och absolut varken barn eller djurvänlig.
Men se den helst ändå och lär känna vad ni har inpå knutarna och som tydligen ingen vill prata högt om alls.Försök att se de här videofilmerna och lär er mer om islam och vad den egentligen vill försöka att få oss att tro och vad den i stället ställer till med för oss alla och även för många av deras egna med.

Det bor ca 300.000 muslimer i Sverige i dag och fler lär det bli.
Den tid jag bodde i ett invandrartätt område i Stockholm, lärde jag mig så mycke av och om islam och hur de ser på oss svenskar =(
Det var 4 år av den ena otrevliga upplevelsen efter den andra och med muslimer som fullständigt sket i svenska lagar och regler och det gjorde mig mycket upprörd.
Deras nonchalanta stil när man försökte på ett trevligt sätt att påpeka att det inte gick att göra si eller så, för att våra lagar förbjuder det, fick jag gapskratt rätt i ansiktet av dessa muslimska män.

När jag ingrep vid ett försök att stjäla en grävmaskin, åkte jag på ett par smällar, av en av de två 18-19 åringar som försökte att ta den. 
Han skrek åt mig och ifrågasatte med vilken rätt jag sade till honom vad han fick göra och inte göra???

Med ålderns rätt naturligtvis.
Han försökte att skrämma mig till att hålla tyst men jag har dessvärre aldrig varit rädd i sådana situationer och skulle aldrig ge någon det nöjet heller.

Den natten var jag säker på att han skulle slå ihjäl mig men nöjet att se mig rädd fick han i alla fall inte och det kommer jag aldrig att bjuda någon på heller.

I min ålder är jag för luttrad för att låta mig skrämmas. 
Han sprang sin väg till slut och skönt var det. 

Det här var bara ett par av de alltför många sorgliga händelser som jag fick uppleva i det bostadsområdet och efter 4 år i samma stil började jag känna mig för uppgiven över hur illa folk som kom till vårt land kunde bete sig.

Jag önskar att det endast handlat om något enstaka fall men det var mer vardagsmat och det gjör mig fortfarande förb....d att tänka på med vilken respektlöshet dessa barn, grabbar och unga män, samt deras mödrar som någon enstaka gång dök upp med samma attityd och aldrig sågs tillsammans ute med sina barn, för att se efter de eller kanske till och med lära sig vad de sysslade med när föräldrarna inte fanns i närheten.

Många av dessa kvinnor anser sig inte behöva lära sig vårt språk då de enligt vad de säger inte kommer att ha någon nytta av det heller ?????????

Nej , nu slutar jag den här dagens inlägg  och hoppas att ni tar er tid att både läsa och titta på de videofilmer jag lagt in här till er.

Ha en bra fortsättning på den här måndagen.

Kram Maritha. 2 kommentarer:

Jan.A sa...

Mycket bra hoppas att många läser
detta.Det är snart försent att
göra nått åt detta elände.

MS/Maritha sa...

Hej Jan ! Jaa, jag håller absolut med dig men det enda jag kan göra är att förse folk med upplysningar och en deluppfattar det som rasistiskt vilket inte jag anser att det är.
Dessvärre har det redan gått väldigt långt i hela världen redan och frågan är, hur alla kunde vara så inpiskat korkade och inte se vad som ändå har försigott framför våra ögon ?? Det är det mest obegripliga och som du säger är det kanske för sent med våra dåraktiga politiker som sitter och tiger som muren och släpper efter mer och mer för islams krav på oss alla andra. Sorgligt att behöva se och dessutom få höra att vi blir mer och mer rasistiska, då det inte alls handlar ett dugg om det, utan att vi vill skydda vår egen historia och vår kultur och få bibehålla vår egen identitet i vårt eget land och det är inte möjligt alls snart, sorgligt nog.

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook