DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

måndag 8 augusti 2011

AL-SHABAB HAR FÄLLA VID MOGADISHU.

Läste just om de stackars offren för svälten och torkan, som trots alla svårigheter har lyckats ta sig fram till huvudstaden, Mogadischu och som där fick veta att de skulle dödas om de vågade sig på att fortsätta till Kenya eller Etiopien eller ens till de statliga refuger och zoner i Somalia som regeringen upprättat till de flyktingar som kommit??

Det är så här de "jobbar", dessa islamister, att under tvång och hot få "med sig" den lokala muslimska befolkningen i sina nät.

Det är mycket grymt och dessa stackars kvinnor har gått sina långa vandringar för att ta sig med sina barn till hjälpen men blir sedan hindrade av dessa idioter från Al-shabab rörelsen.

Det är så det går till när dessa islamister tar över i länder som de vill få att följa koranen till punkt och pricka.
Usch och tvi, för dessa dårar. 
Det är så sjukt att göra så här mot dessa männsikor som redan är så sårbara och utmärglade. 

"Islamists trap refugees dying of diseases they let take grip

I Islamisternas fälla dör flyktingar av sjukdomar de lät ta greppet om sig.

Publicerades: 3 augusti, 2011
Av Jeffrey Gettleman
i Mogadishu, Somalia
Tll flera
offer för torkan,som har lyckats ta sig till Mogadishu, sade al-Shabaab att de hotade att döda de som lämnade sitt territorium, antingen för flyktingläger i Kenya och Etiopien, eller för statliga zoner i Somalia, och att den enda vägen ut var att smyga borta på natten, undvika huvudvägar.  "


För nåra år sedan sa Al-Shabab till befolkningen att inte låta vaccinera sina barn, för att västvärlden försökte att förgifta deras barn ??
Nu när läget är så illa som det är, så har också mässling brutit ut och får fäste bland barnen som inte har vaccinerats och tar flera små barns liv nu då de inte har någon motståndskraft då de blir sjuka.

Det är så sorgligt med dessa islamister, som avskyr västvärlen mer än något annat och som kväver andra människor med sitt hat mot väst. 
Läs hela artikeln från News.Scotsman.com, HÄR.


Ha det så bra denna måndags eftermiddag.


Kram Maritha.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook