DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

fredag 5 augusti 2011

SOMALIAS BEFOLKNING SOM FLYR SVÄLTEN...

... FÖRFÖLJS AV AL-SHABAB, ISLAMISTERNA, som utnyttjar svälten och rånar, våldtar och mördar de som försöker att undkomma svälten för sig och sina barn.

Trevliga människor dessa islamister =/
Inte mycket att hänga i julgranen som vi brukar säga.

De är definitivt inte så få heller men kan kalla sig vid olika namn men det finns också helt vanliga araber, som gör likadant i sina länder och hävdar att deras sätt är det rätta  och läser man koranen så är det faktiskt så skrivarna  till koranen anser att det ska vara.
En mycket hård och kall lära som inte ger kvinnor något riktigt värde alls.

De här grupperna med islamister finns överall runt om på jorden och inte enbart på vissa ställen och sprider sig som ogräs.
De har ingen vilja att kompromissa alls utan tar livet av de de inte vill ska vara kvar på jorden och där är kristna och judar samt övriga religioner inräknade.

Man behöver inte gå längre än till våra grannländer för att se hur de vill ha det hos oss.
Och tro mig, kraven på att få sharialagar kommer snart att läggas fram, även i Sverige.

Jag är glad att Danmark blivit restriktivare i sin syn på islam och det är absolut inte konstigt alls och inte rasistiskt, som så många vill försöka att hävda att det är.
Det är skönt att några länder har börjat se vad dessa islamister är ute efter och börjat öppna ögonen för det som händer.


I de länder som t ex Somalia, har de öppet gått ut med sina krav och har fått mycket hjälp med sitt sunkiga beteende av andra islamska människor från andra islamska organisationer som har samma syn som de här otäcka islamisterna. 
I dokumentären jag såg i Sverige för något år sedan, handlade det enbart om imamer och den vägledning de fick i från bland annat Saudi Arabien och det var inte kul att höra alls.


Att kalla det för maffia, tycker inte jag är ok.
Det är helt enkelt människor som följer islam helt bokstavligt och helt enligt koranen.


Vi kallade inte de första kristna, som också förföljde människor för att göra de illa om de inte gjorde som de kristna sa, för maffia.


Allt för att inte bli kallad rasist ???
Var de första kristna också rasister i så fall, undrar jag ??

"Islamistmaffia utnyttjar svältkatastrofen i Afrika


5 augusti 2011 kl 02:00, uppdaterad: 5 augusti 2011 kl 12:40
Värsta fienden till miljontals svältande somalier är andra somalier. Rån, mord och våldtäkter möter dem som försöker fly från torkan till säkrare trakter. Och de utländska organisationer som vill ta sig in i Somalia för att hjälpa de hungrande möts av vapen och krav på mutor."

Dessa kalla och cyniska islamister har hela tiden hindrat den somaliska befolkningen från att få hjälpsändningar från bland Röda Korset och tagit både mat och mediciner för eget bruk, så gott de kan.

Man har även under hot tvingat somalier till att ansluta sig till den islamistiska Al-Shaba rörelsen och kidnappat små barn från skolorna och utbildat de till barnsoldater.
Mycket trevliga islamister =(

Nå, ni får alla ha en så bra dag som ni kan och kan ni, så tycker jag att ni ska försöka att hjälpa dessa svältande människor och bidra med det ni kan.

Läs hela artikeln från dagens Svenska Dagbladet, HÄR.

Ha det så gott.

Kram Maritha.

2 kommentarer:

Nigiri sa...

Det du skriver om de "första kristna" stämmer inte. De första tre hundra åren var kristna själva en utsatt men starkt växande grupp, och som sådan utsatt för en hel del förföljelse.

De första kristna var inte rasister. Tvärtom kunde nu även icke-judar inkluderas. (Exempelvis greker, romare, etiopier.) Paulus, som skrivit många av Nya Testamentets brev, förföljde de kristna innan han själv blev kristen.

Innan kristendom blev statsreligion i Romarriket (år 380) så förföljdes kristna ibland skoningslöst. Kejsar Nero tände kristna som facklor och kastade åtskilliga till lejon inför publik, som straff för en stor brand som man trodde att kristna låg bakom. På den tiden var kristna tvungna att träffas i hemlighet. Fisksymbolen användes för att hitta likasinnade och markera mötesplatser.

De stora synder kristna och kristendom har på sitt samvete är frukten av att kristendomen sedermera integrerades med den världsliga makten. Först i Rom och sedan i resten av Europa. Stat, monarki, rättsväsende, militär, akademi, osv. All statsreligion utövar makt och förtryck.

Slutsatsen borde inte vara att all religion är lika dålig och att alla är lika goda kålsupare, utan snarast detta att makt korrumperar. Statsreligion och rigida samhällssystem där andlig och världslig makt blandas är av ondo och tar fram det sämsta i människan.

MS/Maritha sa...

Hej Nigiri! Du har helt rätt i det du säger och det blev lite tokigt av mig att säga de första kristna, eftersom det inte var de som ställde till. De jag syftade till var snarare korsriddarna som gjorde mycket galet i sitt "värvande" av kristna. De tog livet av många männsikor på de vägar de drog fram på. De var iväg sändna av påven och underställda endast påven och Gud.
Tråkigt att det skulle bliså fel och jag tänkte tyvärr inte så, långt tillbaka i tiden som till de allra första kristna. Ja, jag vet att vi senare har ställt till mycket elände men i våra dagar tar vi inte livet av människor som inte vill tycka som vi gör. Det gör däremot islamister i sina hemländer och där de tar fäste med sin så kallade religion. De anser att endast islam ska gälla som religion och inget annat. De uttrycker även att vi kristna inte ska säga något efter det vi har ställt till med under århundradena som gått och det är mycket riktigt som du säger i slutet av din kommentar "Stat, monarki, rättsväsende, militär, akademi, osv. All statsreligion utövar makt och förtryck.

Slutsatsen borde inte vara att all religion är lika dålig och att alla är lika goda kålsupare, utan snarast detta att makt korrumperar. Statsreligion och rigida samhällssystem där andlig och världslig makt blandas är av ondo och tar fram det sämsta i människan."
Dock ogillar jag koranen och islam och ser det inte som en religion utan snarare ett sätt att försöka att minska det som Gud gjorde, när han utvalde judarna till sitt folk och inte araberna.Avund är det jag snarare tror på när det gäller den så kallade religionen och den har inget med vår kristenhet att göra alls och därför använder man inte heller mer än Gamla Testamentet i koranen och anser inte att Jesus var utsänd från Gud och inte heller hans son, utan endast en profet bland flera andra profeter. Det är också väldig kränkande att höra hur de förvränger det som verkligen hände under den allra första tiden till förmån för sitt eget tilltag =( Ha en trevlig kväll / Maritha.

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook