DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

söndag 21 augusti 2011

EN MYCKET BRA ARTIKEL SOM JAG SAKNAT FRÅN MÅNGA ANDRA ...

... TIDNINGAR  OCH ÖVRIGA MEDIER.

Jag blev mycket glad över att ha funnit den här artikeln från Dagens Nyheter´s debattsida, som äntligen visar något ordentligt intresse för vad vi släpper in i Sverige men också i andra Europeiska länder och dessutom påpekar vad slutföljderna blir om vi inte tar itu med problemen som vi låter komma närmre och närmre.

”Journalisterna mörklägger sanningen om invandrarna”

Uppdaterad 2010-11-28 00:12. Publicerad 2008-04-08 00:50
Krav på genomlysning av svensk invandringspolitik: Den politiska korrektheten ligger som giftgas över debattklimatet i asyl- och flyktingfrågor. Drygt en miljon utländska medborgare har under ett kvarts sekel beviljats uppehållstillstånd i Sverige. Av dessa är hela nio av tio varken klassade som flyktingar eller som skyddsbehövande. Det är alltså en lögn att Sveriges mottagande av utlänningar främst värnar om de mest utsatta flyktingarna. Men detta förtigs av såväl politiker som massmedier. Inte minst journalisterna har svikit sitt ansvar. I stället har vi fått en nationell mörkläggning av ideologiska skäl i allt som rör invandrar-, asyl- och flyktingfrågor. Nu borde regeringen genast utreda hur mycket de människor som kommit hit kostar i offentliga utgifter och tillför i skatteintäkter. Att ett samhälle faller sönder på grund av en alltför stor invandring gagnar ingen. Det skriver Gunnar Sandelin, journalist, socionom och tidigare pressombudsman på Bris. "


Läs hela artikeln och få mer kött på benen och kanske ni alla, som blundar, kanske kan sluta att blunda och börja använda kunskaperna till det de är till för, att försöka att inse de problem vi har, både i Sverige men också i hela västvärlden.

Jag hoppas verkligen inte att turkiet får bli medlemmar i EU.
De tillhör inte Europa och har en mycket stark islamistiskt synsätt som skulle göra det olidligt värre, då det dessutom öppnar portar för hela den arabiska/islamistiska befolkningen att invandra obehindrat över dess gränser och vidare in i Europa.

HÄR, kan ni läsa hela debattartikeln, som är mycket informativ och intressant.
Gör er själva en tjänst och se till att ta reda på mer om vad som händer runt om oss och hur det kommer att påverka oss alla, vare sig vi vill eller inte vill.


Jag tycker att det som hände i Norge var mycket sorgligt och aldrig borde få ha hänt över huvud taget men dessvärre har det hänt och är omöjligt att göras ogjort.


Det finns bättre sätt att handskas med islam och dessa islamister än att endera blunda och låtsas som det regnar, eller att gör något så fasansfullt som Anders Breivik gjorde mot totalt oskyldiga människor i sin frustration över islam och dess utövare och den enorma invandringen som skett i Norge, där det också råder samma sällsamma tystnad om problemen som den så kallade religionen ställer till med.

Ta i stället reda på fakta och ta sedan ställning till de fakta som kommer fram och först då kan man göra förändringar i vår invandringspolitik.

Vi vet redan att de så kallade "hedersmorden" sker runt om oss både i vårt land och i övriga länder som har islam och att dessa människor som utför dessa mot sina släktingar och familjemedlemmar, ger blanka tusan i vad våra lagar säger om dessa saker och korkade som våra ledare är, kallar man det som är ett planerat och kallblodigt mord, för "hedersmord" ????????

Det gör mig förbannad när jag läser om dessa mord och vad det kallas.
Det finns absolut ingen heder hos de som utför något så vedervärdigt mot sitt eget kött och blod.Det är sadism och något som ska avskys av alla i vårt land och med vår kultur.
Snart kommer vi förmodligen inte att ha några mänskliga rättigheter i Sverige eller Europa heller om ingen sätter stopp på detta smusslande med invandrare från islamska länder.


De flyr inte från någon förföljelse utan reser hit i ett alldeles särskilt syfte och det är vad jag försökt att säga er länge nu men det råder även tystnad här bland er som läser, tyvärr.


Jag vill att Sverige ska vara öppet för flyktingar som flyr undan förföljelser men inte att 9 av !0 som kommer hit, ska vara de som vi förändra allt i vårt levnadssätt och som hela tiden kräver och kräver mer och mer av oss alla.


De flesta av dessa islamister, skaffar sig mycket stora barnskaror och det kostar oss skattebetalare en massa pengar som vi håller på att få dåligt med, då vi har en borgelig regering, som hellre tiger och säljer ut våra tillgångar och delar med dessa enorma familjer som inte vill ha med oss att göra men med våra skattepengar vill de ha ett nära förhållande med.


Den stackars 10de sökande till Sverige, är en asylsökande och hur de behandlas har vi redan sett eländiga exempel på. 
De som mest av alla dessa 10 behöver hjälp, slänger vi ut ur landet och låter de straffas i sina hemländer som de sänds tillbaka till. 

Det är både förtvivlade kvinnor som förföljs och ensamkommande barn som också sänds tillbaka till ett elände men stora starka män med enorma familjer är det tydligen inga problem att släppa in .


Jag blir väldigt glad om ni vill kommentera det jag skriver. 
Jag är varken rasist eller Sverige Demokrat och kommer aldrig heller att bli någotdera men vi har stora problem i landet och de måste vi våga se och göra något åt med.


Ha en fortsatt trevlig söndag.


Kram Maritha.

2 kommentarer:

Kalle sa...

Jag håller med till 100 %. Tyvärr är det bara SD som vågar ta i frågorna.

MS/Maritha sa...

Jaa, för att det ligger så mycket osäkerhet i det som borde vara självklart =( och ingen vill bli kallad rasist.
Nu är ju islam INGEN RAS utan en så kallad religion.
Jag är inte själv någon SD men tycker i det sammanhanget, när det gäller islam att det är något som vi bör ta på blodigaste allvar.
Jag har många kontakter utomlands och det är många som redan har börjat inse i sina länder, att det lutar åt stora problem med islam.

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook