DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

onsdag 24 augusti 2011

Människor i europa" Människor börjar äntligen vakna upp i Europa, och inser slutresultatet av den katastrof som mångkulturen kommer att resultera i. Det går rakt fram, och det är inget staterna kan göra för att stoppa det. Förutom att möjligen öka på med mer hatpropaganda lagar som fördömer de röster som oroar sig  för sina hem, men försvarar dem som kräver sharialagar för att dominera oss alla. "


HÄR,  kan ni läsa hela inlägget med alla olika artiklar och enkäter, som gjorts i olika länder runt om i Europa.

Använd gärna Google Translation, för att få hjälp med översättningar av artiklarna och inlägget, i Infidels Are Cool.

Här är ett till inlägg som handlar om ett brev som är skrivet av Jordaniens myndigheter till Europeiska Unionen med anvisningar om att vi alla faller under sharialagarna om vi kritiserar islam eller gör ironiska karikatyrer av den så kallade profeten.

Här beordrar bland annat Jordanska rättsväsendet att tio danska utgivare av krikatyren av "profeten", stäms och ska inställa sig i Jordansk domstol ?????


"I en stämning utfärdas i början av juni beställde den jordanska domstol tio danska tidningen redaktörer att resa till Jordanien för "brottet" att ha publiceras i "Mohammad karikatyrerna" sista februari. Karikatyrerna publicerades första gången redan 2005, var också hälsades med störningar i muslimska länder. Sjutton danska tidningar publiceras den kontroversiella karikatyrerna som en reaktion på upptäckten av en islamistisk plan att mörda Kurt Westergaard. Westergaard, en karikatyrtecknare, drog den mest kända av dessa karikatyrer i form av Mohammad bärande en bomb-formad turban, som också han är med i kallelsen. "

I sharialagarna och koranen framgår mycket klart och tydligt att de absolut inte följer FNs deklaration angående mänskliga rättigheter??

Hur kan vi i Europa ha tillåtit ett enda land ha fått igenom dessa sketna lagar som berövar kvinnor sin värdighet och för att inte tala om, sina rättigheter ???

Finns det ingen enda människa med vett i huvude ?? när tillåtit dessa sharia lagar i länder som skrivit under FNs stadgar för de mänskliga rättigheterna ??
Är alla som kommer i närheten av dessa människor med islam som tro, helt utan intresse för vad de bestämmer över och inte förstår vad de läser och är det så illa att de är helt intelligensbefriade ?? 

Jag skulle gärna vilja få ett svar på dessa frågor !!

Ni kan läsa allt som skrevs av de jordanska myndigheterna till EU
i det HÄR INLÄGGET.
Ta reda på mer än ni i dag vet, för att förstå vad vi snart står inför och som kanske aldrig mer går att rätta till igen men då är det så dags.
Jag har absolut ingenn som helst vilja att göra någon illa men här är det vi som kommer att få ordentligt med "stryk" av islam om vi inte slutar att blunda för vad de står för.


Räcker du de ett finger, så tar de hela handen =(
Jag har vänner som är muslimer men även de inser att de inte kommer att kunna göra ett enda dugg om vi låter islam få mer och mer av den makt de så gärna vill ha i våra länder för att kunna få bryta ner allt vårt västerländska liv som vill ha och som de hatar.

I Rinkeby (inte bara där utan på många fler ställen i landet), utanför Stockholm, finns redan imamer, som har ett längre perspektiv än vi annars ser och som vill ha Rinkeby som en egen stat i Sverige ( ett kalifat ) ???
 
Där har man lyckats rösta sig in i kommunfullmäktige och sedan blir det bara lättare och lättare på den vägen.

Jag tror knappast att någon muslim skulle våga sig på att rösta på något annat än sina egna inom islam och med tanke på hur många dessa människor är så gör det vägen ännu bredare och med de stora barnkullar som de föder upp, så säkrar de ytterligare fler röster på den vägen.
Det är lättare att få med sig den andra generationen muslimer som de flesta är helt utlämnade till att ta vara på sig själva under uppväxten eller får så mycket stryk av sina fäder (trots att vi har förbjudit barnaga i vårt land) att de tappar sitt självförtroende och gör en massa andra dumheter i stället för att göra det som skulle vara bäst för de själva.

När ingen bryr sig om de och när det enda som händer när någon bryr sig, är att man får stryk, så tappar man tyvärr hela perspektivet på livet.Där skulle de sedan kunna få göra vad fasen de vill utan att vi har ett dugg att säga till om.
I och med sharialagarna har de kommit ett ytterligare steg i den riktningen.

Vill ni ha det så ???
Jag vill det absolut inte !!!

Ha det så gott ni kan.

Kram Maritha.Inga kommentarer:

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook