DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

fredag 26 augusti 2011

SKRÄMMANDE ATT LÄSA ATT SOCIALTJÄNSTEN KÄNT...

...till den här familjen sedan tidigare men inte gjort någonting.

Det är inte bara i Danmark som det finns skräckfamiljer, tyvärr.
De finns dessvärre både här och där och i bland närmare än någon kunde tänka sig =(

De här brotten är de absolut värsta tänkbara brott jag kan föreställa mig.
Barn som är helt utlämnade till sina föräldrar och vuxenvärlden, har ingenstans att vända sig på grund av att de är helt beroende av dessa vuxna och som skulle vara deras säkraste och starkaste skydd mot den här ruttna världen och så gör de så här mot dessa barn i stället.

Hur sjukt är inte det ????

Låt dessa vuxna allihop få straff för det de gjort mot dessa barn och socialtjänsten borde få ta sitt straff med, för det de inte gjorde för dessa barn.

"Häktade föräldrar kända av socialen

Familjen där föräldrarna misstänks för grova våldtäkter mot sina tre barn har haft kontakt med socialtjänsten i tio år.
- Vi borde gjort något tidigare, säger Marie Andreasson vid socialtjänsten i Jönköping.
Efter nio år av utredningar och hjälp till familjen i Jönköping beslöt socialtjänsten att de tre döttrarna skulle tvångsomhändertas. Då hade man funnit stora brister i mammans förmåga som förälder."

Sjukt av socialtjänsten, som hållit på och utrett i flera år men ändå inte gjort ett jäkla dugg för att hjälpa dessa helt försvarslösa småbarn.
Jag blir mållös varje gång jag läser om hur illa de sköter sina jobb inom socialtjänsten. 

Efter alla år med arbetet inom missbruksvården, kommer man i kontakt med så många socialarbetare och ser hur så många har misskött sig i sina arbeten med dessa människor, ända sedan deras barndom, med i många fall missbrukande föräldrar med och med allt det innebär för dessa barn. 

Jag har också stött på pärlor inom socialtjänsten som gjort mycket mer än vad arbetet kräver och som därför också varit älskade av sina klienter för det arbete de lagt ned för att hjälpa dessa människor på fötterna. 
Läs hela artikeln i dagens Svenska Dagbladet, HÄR.


Sedan är det ett till otäckt fall som dykt upp i pressen och som handlar om en "far" till två unga kvinnor, som han utnyttjat och våldtadit i över 40 års tid, i Österrike.


"Incestmisstänkt åldring hålls inlåst

Den 80-årige österrikiske man som misstänks ha våldtagit sina två döttrar i över 40 år, kommer att hållas frihetsberövad till åtminstone 9 september. Polisen utreder misstankar om våldtäkt, övergrepp samt utnyttjande av minderåriga eller försvarslösa personer, enligt rätten i Ried im Innkreis."

Dessa två kvinnor är i dag 45 respektive 53 år gamla. 
Mannen ska enligt uppgifter ha utnyttjat dessa kvinnor ända fram till i maj i år (2011). 

Myndigheterna trodde att båda kvinnorna var lätt utvecklingsstörda men har kommit fram till att deras mentala tillstånd beror på "faderns" långa utnyttjande av de båda och att det (SJÄLVKLART) har satt sina spår i de båda två.
Läs resten av artikeln från Svenska Dagbladet, HÄR.

Sedan har vi ett ytterligare fall mot en liten pojke på 10 år, som lurades av en man, som påstod att han var polis och lurade med sig pojken till en närliggande skog, där han förgrep sig på pojken.

"Två års fängelse för barnvåldtäkt

En 55-årig man dömdes på fredagen till två års fängelse för våldtäkt på en pojke i Göteborg. Enligt tingsrätten ska mannen dessutom betala 105 000 kronor i skadestånd. "

 Det här svinet är 55 år gammal och fick ENDAST 2 ÅRS FÄNGELSE, för den här våldtäkten som kommer att ta den här pojkens hela liv att försöka att raddera ut ur sin hjärna och sin själ och det kommer han förmodligen ändå aldrig att lyckas med helt 
 och för det, ska det här svinet endast få två års fängelse (som han förmodligen kommer ut från efter ca halva tiden)???

Läs hela artikeln från dagens, Svenska Dagbladet, HÄR.

Det är ganska glasklart att barns rättskydd inte är mycket värt inom rätts systemet i Sverige.
Dessutom gullas det med de här brottslingarna och de har ett "eget" specialfängelse så att de kan få leva skyddat under den lilla tid de sitter av för sina svinaktiga brott.

Vart är barnens skydd ???????
De här sjuka människorna kommer sedan ut och gör om sina brott och ser till att ännu fler barn får sina liv förstörda för all framtid.

Ni kan läsa hela artikeln i dagens Svenska Dagbladet,

Jag är så trött på dessa skitstövlar som skövlar sönder barns liv med sin egen sviniga lusta.
De borde aldrig någonsin få komma ut från fängelserna igen.

De går inte att bota och lär göra om sina brott, så länge se får en chans och det ser vårt fantastiska samhälle till att de får med.
Inte bara en chans, utan gång på gång och med samma "fläckfria rykten" kan de söka nya arbeten inom olika arbetsplatser där de kan få arbeta med barn, IGEN.
Ett skitsamhälle, tycker jag att det är när man inte ger mer hjälp till dessa barn utan låter de här svinen få den allra bästa tänkbara hjälp och skydd, som aldrig dessa stackar bar någonsin ens kommer i närheten av.
Vad gäller skadestånden, så är de ganska värdelösa i det här sammanhanget, då dessa barns oskuld och tillit till vuxna, aldrig kan köpas för pengar (med andra ord, ett spel för gallerierna).

Ha en trevlig fredagskväll och var rädda om era barn och kolla vad de har för sig på internet, om de är så pass gamla att de använder sig av datorer.
De här vuxna svinen, vet exakt vad de ska säga till barn för att lura de till sig, så kolla era barn hellre en gång för mycket än en gång för lite och bry er inte om att era barn kanske protesterar mot det heller, för det är både er skyldighet och rättighet som förälder att hålla reda på vad era barn har för sig.

Även om de skulle påstå att de känner sig "förföljda" av er, så brukar ända alla barn innerst inne vilja att deras föräldrar verkligen bryr sig om hur de har det och vad de gör, så lyssna inte till deras protester, för jag tror nog att ni som vuxna kan se det som era barn kanske inte ser när de blir kontaktade av dessa svin.

Nej, nu får ni i alla fall ha en trevlig fortsättning på 
fredagskvällen.

Kram Maritha.
 

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook