DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

fredag 2 september 2011

TORTERA OCH MISSHANDLA ÄR EN DEL MÄN BÄTTRE PÅ ÄN ANDRA.

Den här mannen borde inte bara få sex års fängelse, utan stanna där i minst lika många år till.

Kvinnan däremot, kommer aldrig att bli helt återställd efter den här tortyren och misshandeln som mannen utsatt henne för.
Hur kan det komma sig att till och med grannarna var rädda för att ingripa ??????

Den enda tänkbara förklaringen som jag kan komma på, är att mannen inte är svensk och förmodligen tillhör de som har så liten syn på kvinnor att dessa inte ens räknas som fullvärdiga männen.
Det är också det enda tänkbara när jag läser om att de även var rädda för mannens släktingar och vänner ????


Hur troligt är det att det handlar om en svensk man med så hemska släktingar, till lilka samma slags vänner som släkt och det är inte troligt att de alla skulle göra någon illa om det inte var kulturella/religösa saker som band de alla samman.

"
HÄR HOTADE HAN ATT GRÄVA NER HENNE 43-åringen tog kvinnan till det här ensliga grustaget utanför Södertälje. Sedan skar han hälsenan av henne och högg henne med kniv över hela kroppen. Kvinnan tvingades be för sitt liv innan 43-åringen till slut tog henne till sjukhus – där paret uppgav att kvinnan blivit rånad.   HÄR HOTADE HAN ATT GRÄVA NER HENNE 43-åringen tog kvinnan till det här ensliga grustaget utanför Södertälje. Sedan skar han hälsenan av henne och högg henne med kniv över hela kroppen. Kvinnan tvingades be för sitt liv innan 43-åringen till slut tog henne till sjukhus – där paret uppgav att kvinnan blivit rånad. Foto: PONTUS ORRE

Ordern: Häng dig

Kvinnan räddas – av grannens balkong (Klicka för större grafik)   Kvinnan räddas – av grannens balkong (Klicka för större grafik) Foto: Paul Wallander

Hustrun tvingades hoppa från balkong i snara – och blev torterad i grusgrop

SÖDERTÄLJE. 43-åringen skar hälsenan av sin nyblivna hustru och tvingade henne att kasta sig från balkongen med en snara runt
halsen.
Hon överlevde mirakulöst.
Då kortade han snaran och krävde att hon skulle hoppa igen.
– Det här är ett av de värsta ärenden jag har sett, säger åklagare Anna Winblad.
Den 50-åriga kvinnan och den 43-åriga mannens förhållande är som hämtat ur en skräckfilm. I förhör berättar hon om de tortyrliknande övergrepp hon utsatts för under deras fem-sex år långa relation.
– Jag är som en marionettdocka i hans händer, säger hon i förhör.
Vid ett tillfälle för ett par år sedan försökte hon sätta stopp, och vittnade mot 43-åringen i en rättegång.
Men när han släpptes ur fängelset utsatte han henne för en fruktansvärd hämnd. "

Ruskigt sorgligt att läsa och veta att det här inte kan stämma in på en svensk man eller hans släkt OCH vänner ??
Som vanligt är det ett hymlande om att man inte kan skriva som det är för att inte verka rasistisk.

 Läs hela den hemska historien om denna kvinna och mannen som utsatte henne för dessa fruktansvärda brott, i Aftonbladet från i förr går den 1 sept., HÄR.

Jag tycker snarare att det är rasistigt mot kvinnan och svenska män att inte kunna delge de uppgifterna, som gör att den som gjort detta kommer undan med ett straff som jag inte tycker är rättvist mot kvinnan som har varit den som hela tiden fått ta emot dessa slag och den tortyr som han utsatt henne för.
Att hon varit rädd, har jag full förståelse för.

Ha det så gott.

Kram Maritha.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook