DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

måndag 20 juni 2011

SA HAR KAN DET GA NAR MAN SLAPPER IN DESSA MAN ...

... innanfor landets granser =(

De har inte mycket till overs for kvinnor over huvud taget, islamisterna och annu mindre for oss " infidels " =otrogna eller ogudaktiga, som de kallar oss.

Sorglig lasning men sa viktig att lasa och se hur det i MANGA fall gar till nar man far islamister innanfor granserna och det har hande i England och det ar val tillrackligt nara for att ni som laser ska forsta att det inte hander i andra anden av varlden, utan inpa  husknuten, faktiskt.

" Tjej på 15 "säljs ut till chip shop arbetstagarna genom gänget för £ 100 bensin pengar"

Av Claire Ellicott

Uppdaterad kl 09:12 den 16 Juni 2011

     Lägg till i mina berättelser
     Dela

"Gambling vana": Tanveer Ahmed lämnar Stafford Crown Court

"Gambling vana": Tanveer Ahmed lämnar Stafford Crown Court

En gift man sålde en 15-årig ​​flicka till restaurang arbetare för sex så han kunde köpa bensin för att komma hem, hörde en domstol i går.

Tanveer Ahmed, kallad "T" för att de små barnen han tränas, arrangerade för tre män att ha sex med den unge för £ 100, hade domstolen sagt.

Han håvade in pengar för att bränsle i sin bil och betala av spelskulder.

Den 39-åriga är en av nio asiatiska män inför rätta för 55 olika avgifter - som omfattar människohandel, grooming och våldtäkt - mot tonårsflickor åldras 13 till 16 mellan 2007 och 2009.


Stafford Crown Court hört att män, sex av dem gifta och en en farfar, tränas deras utsatta offer innan de säljs till andra män för sex.

De sju tonårsflickor, allt från Telford, Shropshire, sades ha varit "lockade och insnärjd" in i en destruktiv värld av erbjudanden av droger, alkohol och top-ups på sina mobiltelefoner.

Flickornas trodde sig vara älskad och kär i några av männen ", men beskrevs av de missbrukare som'******* slagg" bakom ryggen, hade domstolen sagt.  "


Ni kan lasa hela artikeln, HAR.
Fast ni far oversatta resten pa Google Translate.

Artikeln fann jag pa, News Mail Online, UK.

Ha det sa gott.


Kram Maritha.

 

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook