DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

onsdag 29 juni 2011

KONKURSHOTADE GREKLAND.

I dag ska Grekland rösta om det föreslagna sparpaketet.
Frågan är hur den omröstningen kommer att sluta.

Om det blir ett nej, till det förslaget, så kommer förmodligen Grekland att bli försatt i konkurs.

De kommer inte ha råd att betala sina skulder eller att betala ut några löner, med mera.

Vi får väl hoppas att de är kloka nog att rösta ja till förslaget, så att de inte går under helt.

Det är märkligt att de inte tagit lärdom i greklands regering, efter sin förra stora ekonomiska smäll, då de fick mycket hjälp för att ta sig igenom krisen.

Nu sitter de där igen med skulder upp över öronen, så det är bara att hoppas på att folket röstar ja.

Jag håller tummen för att det blir ett ja och att de sedan skall lyckas med att ta sig igenom den här krisen och komma ur den med klokare tänkande när det gäller ekonomiska åtgärder.

"Grekland röstar om sparpaketet

En skadad man leds bort från sammandrabbningar med kravallpolis som uppstod efter att demonstranter försökt stoppa politiker från att komma fram till det grekiska parlamentet i Aten på onsdagen.
En skadad man leds bort från sammandrabbningar med kravallpolis som uppstod efter att demonstranter försökt stoppa politiker från att komma fram till det grekiska parlamentet i Aten på onsdagen.
Foto: Thanassis Stavrakis/AP
Debatten om de ekonomiska åtgärdspaketen har inletts i Greklands parlament. En omröstning om reformåtgärderna kan komma att genomföras redan under eftermiddagen. Omröstningen sker mot en bakgrund av massiva folkliga protester.
Två av det grekiska regeringspartiet Pasoks ledamöter i parlamentet tvekar, in i det sista. Ledamöterna har båda uppgett att de inte kan ta ställning till förslaget förrän debatten är avslutad. I parlamentet i Aten sitter totalt 300 ledamöter. Regeringen uppvaktar oppositionen och hoppas att de folkvalda godtar de nedskärningar, skattehöjningar och försäljningar som krävs för att rädda statens ekonomi."Så här ser sparpaketet ut, som det grekiska folket ska rösta ja eller nej till :

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook