DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

torsdag 16 juni 2011

ISLAMISTISKA IDIOTER I NIGERIA, IGEN.

Det ar sa sjukt med dessa knappaskallar, till islamister.

De ar inte ens i narheten av att tillhora majoriteten av befolkningen i Nigeria och har inte ens sitt ursprung dar heller, sa vad tusan ar det for fel i huvudet pa dessa  manniskor da????

Jag ar trott pa hur illa de beter sigg, var de an kommer, med sina krav.
De far val atervanda hem till sina ursprungliga hemlander i stallet for att doda den befolkningen som har sitt ursprung dar i Nigeria.


Sa har kommer det formodligen snart att bli i resten av varlden med allteftersom de tranger sig in och kraver an det ena och an det andra.


Ar jag den enda som inte vill ha det sa i Sverige. 
Jasg ar forvanad over att det alltid ar lika tyst nar det handlar om den, sa kallade religionen, Islam, som sags ska vara en fredlig   
" fredlig religion " men fredlig mot vem ??


Sina egna anhangare kanske men inte mot kristna eller andra oliktankande.
Det stor mig att man kommer till andras hemlander och begar sa mycket, utan att ens lyfta ett finger for att gara det vara lagar foresprakar.


Det skiter islamister i, faktiskt och de gor likadant, var de an invaderar med sin egen syn och kraver att alla ska behandla de val men de tar livet av manniskor i de lander de kommer till, for att fa som de vill eller skickar dodshot over andra som gor nagot eller sager nagot , som inte passar dessa islamister.


Jattesjukt !!!!!!!!!
Vad ska de har att gora ???
De har ett talesatt, som sager : " vi tar judar pa lordagen och kristna pa sondagen  ".
Kul att veta.

" BBC NEWS IN AFRICA.
16 juni 2011 Uppdaterad kl 12:02

Abuja blast "träffar" Nigeria polishögkvarterer
En kraftig explosion har drabbat den nigerianska polisens högkvarter i huvudstaden Abuja, tjänstemän säga.

"Polisen högkvarter har bombats, överallt är bombade," vice polisens talesman Yemi Ajayi AFP.

En BBC-korrespondent säger att han kan se rök stiga från nära byggnaden.

Det finns inga uppgifter om offer och det är oklart vad som orsakade explosionen, men islamistiska gruppen Boko Haram har nyligen riktade poliser och regeringstjänstemän.

De flesta av deras attacker har varit i norra staden Maiduguri, men gruppen sa att det var bakom en serie bombdåd som inträffade timmar efter president Goodluck Jonathan invigning förra månaden.

Gruppen anklagar Nigerias regering för att bli skadad av västerländska idéer och vill störta staten och införa islamisk lag i landet.  "Ga HIT, och las resten och flera andra ruggiga artiklar om hur de gor med befolkningen som inte tycker som de gor.

Ha en fortsatt bra torsdag, i alla fall.
 

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook