DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

onsdag 13 januari 2010

KLOKA ORD,

DET SOM GÖMS I SNÖ KOMMER UPP I TÖ.

Tyvärr var det något mycket tragiskt som faktiskt hände en vårdag här i Sverige.
Det var en flicka som varit försvunnen hela hösten för flera år sedan och man letade hela hösten och vintern kom men man hittade inga spår efter flickan (som jag tror var i tjugoårsåldern och från Södertälje).
Hur som helst gav man inte upp letandet men fortfarande utan resultat.

Så kom då våren och snön började smälta undan, när man plötsligt på nyheterna berättade att den försvunna flickan hade hittats död i skogen och hade blivit hittad av en hundägare, på promenad med sin hund.
Det var mycket bisarrt och man talade om att kroppen funnits invid en gran men att snön dolt hennes kropp under vintern men nu hade hittats.

För att bli ännu bisarrare än det redan då var, blev den första låten man spelade efter att nyhetsuppläsningen var klar, Robban Brobergs, kända låt "Det som göms i snö, kommer upp i tö, pling, pling".

Det hade nog inte slagit någon, om vad som spelades upp, efter den nyheten men det kändes som dålig tajming och kändes väldigt kusligt att höra den låten efter alt som varit och hur man letat förgäves efter henne under så lång tid.

Ja, det hela var väldigt tragiskt men ingen hade nog vid det laget förväntat sig, att hitta henne vid liv.
Det var säkert skönt för hennes föräldrar att få visshet i ovissheten som rått sedan hon hade försvunnit och det skulle även jag ha känt.

Ha det så gott ni kan.
Kram Maritha.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook