DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

tisdag 5 januari 2010

KLOKA OCH TÄNKVÄRDA ORD.

Det här ordspråket kommer med säkerhet aldrig bli omodernt, om man nu kan kalla det så men det har alltid gällt och gäller fortfarande och kommer så att förbli =(

MAN SKA INTE KASTA STEN NÄR MAN SITTER I GLASHUS.

Kram Maritha.

6 kommentarer:

reflect sa...

hej, fin blogg du hade där, lycka till och fortsätt att skriva.

MS / Maritha sa...

Hej och Tack så mycket =) Jag är glad att du uppskattar den =) Srkiva kommer jag absolut att fortsätta med, så att jag inte "dammar inne" helt i hjärnan, så de som läser min blogg får nog stå ut med mig ett bra tag till / Kram Maritha.

Marita sa...

Och vi står gärna ut med dig hur länge som helst, du kloka varma kvinna...:)

Karin sa...

Fler borde nog tänka på de kloka orden !
Ungefär som "Om man kastar skit blåser det alltid motvind"...
Väldigt få verkar inse att det är så.

MS / Maritha sa...

Hej Marita =) Tack för de fina orden =) Det var gulligt sagt. Ja, vi får hoppas att ni orkar med mig. Känns som om mina inlägg är flera kilometer långa i bland =I Sköt om dig och ha det så gott/ Kram Maritha.

MS / Maritha sa...

Ja, det är nog för att så många är så självcentrerade nu för tiden =( Jag, mig och mitt är viktiga ord och då kostar de på sig att spotta i motvind =) men det kommer ju tillbaka på en själv igen =)Rätt kul, tycker jag, för det kan man gärna ha när man beter sig illa mot andra.
Hur har det gått med dina rör ? Har du fått de att tina upp eller har du fortfarande fruset kallvatten ? Jag hoppas att det löste sig, Karin utan att du behövde ta till rörmokaren. Kramar Maritha.

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook