DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

tisdag 19 januari 2010

KLOKA OCH ROLIGA TÄNKVÄRDHETER.

MAN SKA INTE TRO PÅ ALLT MAN HÖR, UTAN FÖRST TA REDA PÅ FAKTA, INNAN MAN RUSAR I VÄG OCH GÖR NÅGOT MAN SENARE FÅR ÅNGRA.

Kram Maritha.

4 kommentarer:

Karin sa...

Det var verkligen kloka ord !
Jag tror faktiskt själv att jag är rätt skeptisk mot hörsägen, och inte blint tror på det som är skrivet heller.
Jag vill gärna ha fakta ur "hästens mun" innnan jag börjar gorma på folk, eller ta avstånd från någon kanske.
I bloggen är det lite, lite annnorlunda, men bara en aning.
Genom att lännka till nyheter kan man ju få fler nya läsare, och därför är jag inte lika kritisk vad gäller bakgrundsfakta där. =D
Jag bara vidarebefordrar vad tidningarna skriver, fast ibland kommenterar jag det föstås på mitt vis också.
Många ränner å andra sidan åsta för första bästa rykte, och ställler till med scener som blir svåra att släta över, och kanske får konsekvenser för livet, bara genom att man hört ett osant rykte. - Det är verkligen synd !

attis sa...

Hej vännen. så sant så sant. Det blir lite bättre och bättre men jag är försiktig. Ha det bäst.
Kramen

MS / Maritha sa...

Hej karin =) Jag förstår hur du menar och det är viktigt med fakta, annars är risken också stor att man aldrig blir trodd mer om man far ut med saker man tror men inte vet. Jag har själv svårt med impulskontroller men brukar hejda mig tills jag tagit reda på om det kan stämma, det jag skriver innan jag pickar ner min text. Fick en gång en fråga av en kompis som undrade var jag fick allt i från men då förklarade jag att jag av naturen är väldigt nyfiken och gärna själv vill veta mer om det jag hör och då blir det till att leta men det gör hjärnan gott =) Jo, fast tidningarna får man trots allt utgå i från att det de skriver stämmer med sanningen och har man bara lagt till en länk till artikeln, så är det upp till varje läsare att ta reda på mer, om de är tillräckligt intresserade av det jag/du lagt in. Vi gör så gott vi kan och mer kan vi inte göra =) Kramar Maritha.

MS / Maritha sa...

Hej Attis =) Jag har dig i mina tankar och hoppas verkligen att ska bli bättre. Sköt om dig och ha det så gott du bara kan. Kramar Maritha.

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook