DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

lördag 2 januari 2010

GRATTIS PÅ NAMNSDAGEN, SVEA.


Flores


Recados atualizados para você enviar no Orkut!


Kram Maritha.

2 kommentarer:

attis sa...

Hej goa vännen. God fortsättning och tack för ditt stöd och din omtanke. Det har varit jobbiga dagar men ändå glädjande. Min mormor var lite piggare på nyårsaftonen när vi var där. Nyårsaftonen blev trvlig fast tårarna brände bakom ögonlocken. Hoppas din nyår varit bra . Ha en toppendag.
Kramen

MS / Maritha sa...

Hej kära Attis! Jag blev så ledsen när jag läste om hur trassligt du har haft det omkring dig och jag hoppas att allt ska lugna ner sig. Det var skönt att hör att din mormor blivit lite piggare men jag kan förstå att det blev många återhållna tårar hos din väninna men jag hoppas att hon inte har ont av cancern och behöver lida dubbelt med både vetskap och smärta.
Ja, jag kom mig äntligen fram till sonen på de otäcka snöiga och gropiga och uselt plogade vägarna (trottoarerna var oframkomliga) och vi fick ett jättetrevligt nyår med hela familjen, som var mycket glada över att jag kunde ta mig fram.
Det är med stor risk för att att falla med elrullstolen i sidledd hela tiden på grund av alla bilspår i gatan där inte plogen tagit bort ordentlig och halkan som blir när det frusit på =I
Sköt om dig och ha en jättegod kväll / Kramar Maritha.

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook