DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

söndag 7 mars 2010

OM NI HAR LYSSNAT PÅ DEN HÄR KILLEN, MARCO MAENSA

SÅ VET NI HUR JÄTTEDUKTIG HAN ÄR OCH HUR BRA HANS MUSIK OCKSÅ ÄR.
FÖR ATT KOMMA SIG FRAMÅT OCH UPPÅT I MUSIKEN TUFFA VÄRLD, SÖKER HAN FLER SOM GILLAR HANS MUSIK OCH MUSIKSTIL OCH I SÅ FALL KAN NI SKRI UPP ER PÅ HANS MAILINGLISTA OCH FÅ NYHETER OM HONOM.
VILL DU SÅ KAN DÅ OCKSÅ GÅ MED I HANS STREET TEAM OCH NÄR DU ÅR ANSLUTEN TILL HANS STREEAT TEAM, SÅ HAR DU MÖJLIGHET ATT VINNA FINA PRISER, GENOM REVERB NATION, SOM HJÄLPER DESSA JÄTTEBRA MUSIKER ATT KOMMA SIG FRAMÅT I MUSIK INDUSRIN.
SKAFFA GÄRNA EN SIDA HOS REVERB NATION, SÅ FÅR DU TA DEL AV FLERA AV DESSA GRYENDE STJÄRNOR OCH FÅ VARA EN DEL I DERAS FRAMGÅNG. ALLA SORTERS MUSIKSTILAR FINNS REPRESENTERADE DÄR OCH DU BLIR OFTA VÄN MED DESSA BLIVANDE STORSTJÄRNOR OCH FÅR PRIVATA SVAR FRÅN DE.

SÅ HÄNG PÅ OCH BLI EN I MARCOS STREET TEAM OCH HJÄLP HONOM FRAMÅT MOT FRAMGÅNG OCH MER ARBETE MED MUSIKEN HAN BRINNER FÖR.
DU KAN OCKSÅ SOM MEDLEM SKAFFA DIG DERAS MUSIKSPELARE, OCH HA PÅ DIN WEBBSIDA ELLER BLOGG OCH DEN KAN VARA I EN ANNAN STORLEK OCH UTFORMNIG ÄN DE JAG HAR. DESSUTOM KAN DU FÖRSE DEM MED FÅRG RUNT SPELAREN SOM MATCHAR TILL DIN SITE.Myspace music player
QuantcastMusic Player web
Quantcast

Kram Maritha.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook