DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

söndag 14 mars 2010

ENDAST 6 PROMILLE, AV LÅGINKOMSTTAGARNA...

...HAR GJORT NÅGRA AVDRAG FÖR HUSHÅLLSNÄRA TJÄNSTER.

Alltså var det rent skitsnack, att påstå att låginkomstagare skulle ha någon större glädje av det så kallade RUT-avdraget men det visste säkert de borgliga brackorna förstås redan från det de stiftade den lagen.

Som med så mycket annat, håller man på att nedmontera allt som kan vara till hjälp för de med de låga inkomsterna.

Har man en så välsmord mun som Reinfeldt, så kan man lura flera äldre, som inte riktigt förstår vad det hela går ut på.

Min mamma som alltid varit socialdemokrat och alltid tidigare mycket skärp och kunnig, sa för ett tag sedan något som gjorde mig väldigt upprörd men som fick mig att se, vad det är som gör att han når fram till vissa grupper.

Nå, hon sa så här, "Han låter väldigt kunnig i det han säger", och visst gör han det med hela sitt ansiktsutryck och sitt kroppsspråk med.

Ja sa, att "Det är precis det han vill att man ska göra också, då det är där hans styrka ligger, på det han förmedlar, som han vill att vi ska både se och höra".

Hitler skrek ut sitt budskap och till och med det gick hem hos det tyska folket och de som vägrade att lyssna och att göra det de blev tillsagda att göra, fick i stället plats på något av de koncentrationsläger som hade upprättats.

Även Hitler hade en karismatisk profil i sitt sätta att lägga fram sin sak.

Precis som Reinfeldt som också en karismatisk figur och han får också fram det han säger, utan att skrika, till många.

Skillnaden hos de två, ligger i att man ska låta bli att lyssna på Reinfeldt och i stället TITTA PÅ DET HAN GÖR" för det är där sakerna händer =(

OM han får fortsätta ytterligare en period, så har han och hans medlöpare, snart monterat ned HELA TRYGGHETSSYSTEMET, som de gamla sossarna byggde upp för att ge arbetare en något tryggare sits och framtid, än den som de borgliga alltid velat hållit arbetarna fast i.

6 PROMILLE, BLEV DET AV DE LÅGINKOMSTAGARE MAN PRATAT OM, SOM SKULLE GYNNAS AV RUTAVDRAGET, SÅ DET SLOG SOM VANLIGT "FEL"

Så vitt jag förstår är det dessutom en del ålderspensionärer bland de 6 promillena, som man räknat fram.

Anledningen till att pensionärer valt att ta till RUT-avdraget, i stället för att välja hemtjänsten, är att man är missnöjd med den.
Man tycker också att det är viktigt att få hjälp med städningen (hemtjänsten kommer städar var tredje vecka och städar inte vad som helst, utan HUR SOM HELST.)

Nu kan de få städningen ordentligt gjord och när de tycker att det behövs, i stället.
Det har jag har full förståelse för, eftersom jag själv har valt att avstå från hemtjänsten, då de tar mer energi än det ger.

Arbetslösheten har ökat och det skyller Reinfeldt på den stora finanskrisen som sänkte stora delar av världens ekonomier. Det är endast en liten del av sanningen, för vi skulle klarat oss mycket bra, om de borgliga inte, mot revisorernas inrådan, sålt ut de statliga verk, som då de såldes, började gå mycket bra och gav


Så här stod det att läsa från Raport :

"Sverige: Nyheter

Få låginkomsttagare har gjort RUT-avdrag
Rapport
Publicerad 14 mars 2010 - 18:03
Uppdaterad 14 mars 2010 - 19:58

Endast sex promille av låginkomsttagarna har gjort avdrag för hushållsnära tjänster. Det visar en ny undersöknings som SVT:s Agenda genomfört."

Resten av artikeln hittar du HÄR

Ja det finns så mycket som jag skulle vilja skriva om men det blir FÖR mycket och så hamnar jag, långt borta i från det jag började skriva om, så det får bli en annan gång.

Ha det så gott och ha en skön söndagskväll.

Kram Maritha.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook