DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

torsdag 12 november 2009

Väck med pedofilerna på nätet !

Jag blir lika upprörd varje gång jag läser om dessa vidriga människor som nästlar sig in bland de oskyldiga barnen, som befinner sig på nätet.
Barn har rätt att vara barn på nätet och inte vara rädda att behöva bli utsatta av dessa vuxna äckel som inte har något som helst vett i huvudet utan enbart tänker på sig själva och sitt eget.
Jag har själv upplevelser av min biologiska "far" sedan barndomen och vet hur djupa spår det sätter i ens själ.
Vuxna ska dessutom vara de man ska kunna lita på och som ska ha ansvarskänsla.
Barn har väldigt svårt att hävda sin rätt gentemot en vuxen och det blir vi påminda om allt som oftast.
Jag mår så illa av att veta att de existerar och finns där och infiltrerar sig och luras.
Man får inte ta livet av folk men när det kommer till dessa svin blir jag verkligen lockad att göra just det.

JAG AVSKYR DE ALLIHOP.


99galleries.com
Jag gick i stort sett hela mitt liv och önskade livet ur min biologiska "far".
Ett ord som om honom, som för mig, lika gärna borde ha varit "fasa" eller "fara" men inte "far".
Att han sedan gifte om sig och satt ytterligare barn till världen är grymt.
Ett av de barnen blev missbrukare och dog ung av en överdos. Sorgligt.
Jag har absolut inga som helst andra känslor för honom annat än svek, ilska och förakt.
Det jag i dag, också kan känna för hans änka och vuxna barn.
När jag till slut fick reda på att han var död var det inte för att den nya hustrun skrev och berättade utan av en händelse, då jag behövde personuppgifter från skattemyndigheterna och där läste att min "far" avlidit, sju år tidigare ???
Jag och min syster var inte ens kallade till någon bouppteckning för att nya hustrun hade hand om bodelningen ???

Jag blir fortfarande förbannad när jag tänker på det och att ingen myndighet tog på sig ansvar för att det får gå till så här.
Så, ni som är bröstarvingar kan räkna med att det inte alltid går rätt till och att lagar inte alltid följs, som i vårt fall.

Jag hade endast hoppats på att få det fotoalbum som han lade vantarna på och som innehöll så fina kort på mig och min syster som små.
Det var viktigt för mig och hade inte något som helst intresse för hustrun eller hennes barn och det tycker jag, var rent elakt och grymt, att de inte ens lät oss få det.
Dessutom är det ruttet av hustrun att göra så mot oss, då jag dessutom kan tycka att han hade en obetalbar skuld till mig för det han gjort mot mig.
Att en kvinna kan sjunka så lågt, som hon gjorde var ett mycket sorgligt faktum och att hennes vuxna barn som mycket väl kände till mig och systern kunde bete sig så här ruttet är riktig lågt, det med,till och med lägre än Glocalnet =)
Det ni då har man sjunkit lågt.

Det hade varit skönt att veta, att vi inte längre behövde ödsla energi på att gå och önska livet ur honom de sista sju åren men inte ens det fick vi =(

Nej, pedofiler har inget som helst livsberättigande enligt mitt sätt att se.

Här hittade jag när jag kollade runt på nätet för att hitta en bra fängelsebild =)
"Pedofilen från Hägersten riskerar 20 års fängelse i Thailand" på en sida med bild av eländet, som ni kan gå och kolla själva.
En väldigt bra sida, helt i min smak =) Den hette "Politiskt inkorrekt" och du klickar HÄR, så kan du läsa om eländet, som kom från nästan samma ställe som min biologiska "far".
Av någon konstig anledning finns det ofta fler på samma ställen, som ett samlingställe, bland en massa andra liknande =(
Tyvärr, har internet gjort det lättare för dessa pedofiler att dela med sig av sina sorgliga skepnader, till andra pedofiler.

Att de dessutom stöttar sig på att de själva varit utsatta som barn, gör att deras sätt att bete sig på gör det ännu mer oacceptabelt.

Insult Comments & Graphics

Ska man göra andra lika illa som det man själv blivit utsatt för???
Då ska man bara be om att få bli inlåst för resten av sitt liv, om man kan inbilla sig att det skulle vara en ursäkt för att man är pedofil.

Det går dessutom aldrig att bota en pedofil.
Inte på, varken psykologisk eller medicinsk väg, inte heller kirurgiska ingrepp fungerar det.
Allt annat som sägs, om att det skulle gå att bota, är rent skitprat, tyvärr.
Det finns en sida du kan gå till och fylla i ditt namn på en namninsamling.
Antingen går du HIT till Attis jättefina blogg, så får du samtidigt se en både rolig och bra blogg eller också kan du trycka HÄR, så kommer du direkt till namninsamlingen.
Här finns en sida till som ni borde besöka och där ni kan få hjälp att bekämpa dessa monster.
ECPAT Sverige. Där kan ni ladda ner en "knapp" som ni kan använda om ni stöter på en sida som innehåller skumma individer.
Till exempel platser som enbart borde vara besökta av barn och som vi som förälder besöker för att hålla koll på var våra barn är på nätet.
Som förälder ska man kolla då och då så att ens barn inte blir utsatta för dessa "listiga" pedofiler, som inte skyr några som helst medel för att få som de vill.

"ECPAT Sverige är en ideell förening som arbetar med att förebygga och stoppa alla former av barnsexhandel: barnpornografi, trafficking och barnsexturism."

är inledningen på deras sida och som du som vuxen borde känna till och besöka.
Jag har själv anmält en man som fanns här på nätet och som ville ha kontakt med "undergivna yngre män".
HÄR trycker du som kommer du till Ecpats sida här på nätet.

Nej jag får nog sluta nu, innan jag får en hjärnblödning =( Jag aslutar inlägget med en rolig bild =)

JAG HAR INTE GJORT NÅGONTING, ÄN =)
Ni får ha det så bra.
Kram Maritha.

2 kommentarer:

Karin sa...

Visst är det otäckt med pedofiler !
Jag är en person som förespråkar att människor ska få finnas, oavsett hur de är, men här har gränsen passerats !
Jag hade också förmånen att få arbetsträna på ett boende för missbrukare, och det var den trevligaste tiden i mitt arbetsliv, även om jag inte vet om det gick bra för dem alla...
Efter det bedömde också Försäkringskassan min arbetskapacitet till mindre än 25%, och jag sökte på deras inrådan sjukersättning på heltid.
Sedan dess har jag int arbetat, trots att jag bara beviljades ersättning på 75 %.

Bodde också granne med en underbar personlighet, som hade en historia i det djupaste missbruk. - Vet inte var i "trappan" han befinner sig idag, men jag hoppas han har det bra, och att han äntligen har fått metadon !

För honom och en massa andra människor kommer att jag tända ljus i morgon. - Det är de värda !
Ofta är de väldigt intressanta personer !

MS / Maritha sa...

Hej Karin ! Tack för din kommentar =)
Ja, pedofilerna det är nog de enda jag inte tycker ska finnas kvar, åtminstone inte utanför gallren, där de hör hemma för resten av sina liv, då de inte går att bota.
Dessutom ska man om man släpper ut de efter strafftiden, informera samhället om vart de tar vägen för att skydda barnen och deras föräldrar. Barns integritet är mångfaldigt viktigare än pedofilers, som faktiskt förverkat både den rätten och andra rättigheter när de skadar barn för resen av deras liv. och när de dessutom inte är botbara, så ska de i alla fall informera om vart de bor så att människor kan skydda våra uppväxande barn mot dessa monster.

Ja, jag förstår att du tyckte om ditt arbete med dessa killar och de är i grunden jättetrevliga med sorgliga bakgrunder, där man inte har en aning om hur man lever ett normalt och socialt liv och då är det givet att man kan se att man först måste gå från första grunden för att lyckas och det är bara små små steg men de ska tas på allvar, för man kan inte laga en människa med några månaders behandling eftersom varit trasig sen barnsben. Det är många grundläggande behov som ska ges innan man kan ställa några som helst krav på de värst utsatta och det går inte att tro att det kommer att gå fort. Dessutom sitter deras enda trygghet i att veta hur ens "missbrukande polare", trots, tjafs och rejäla bråk,som uppstår de emellan, i sig är den trygghet de känner,även om vi inte kan kalla den för ett tryggt liv. De flesta av min sons och dotters kamrater, från uppväxten i dag strukit med på grund av droger och överdoser.
Metadon är ett mycket bra medel att ta till för att avvänja de från tidigare heroinmissbruk och det enda metadonet gör är att få upp missbrukaren på en normalnivå som den vi känner av egen kraft. Det kan man inte med ett gott omdöme neka de att ta och det ingen ruseffekt på dem då de fallit så långt ner i missbruket av heroin så att inget rus räcker för att ens, till slut ens fåde att känna det den får metadon, känner sig. En av mina barns vänner går i dag på metadon och bor i egen lägenhet och har både pluggat och skaffat sig ett arbete och det känns skönt att veta.
Ja, jag kommer definitivt att tända mitt ljus i fönstret i morgon, före både de som kämpar i eländet och de som tagit sig ur samt de som aldrig klarade sig utan fick sätta livet tills. Även Jag har kamrater från min ungdomstid som även dog av sitt drogmissbruk och det är inte några roliga minnen av hur de levde, tyvärr.

Det där som hände med din sjukersättning ska du slåss för. Försäkringskassan är tvungen att hjälpa dig med att skriva ett överklagande och sedan kan man få råd av advokat i sin kommun som brukar finnas en dag i veckan och ge varje innevånare ca en kvart att berätta och man får råd om hur man ska göra. Dessutom tror jag att det ska finnas advokat hjälp till gänglig på sin hemförsäkring, så det ska du också försöka titta över. Kommer jag på något mer som kan vara till nytta, så hör jag av mig till dig =)
Lycka till och jag hoppas att du ska få någon rätsida och upprättning till din situation.

Kramar Maritha.

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook