DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

söndag 29 november 2009

"UNDER MOSKE´NS TÄCKMANTEL" hette dokumentären.

Har alldeles nyss tittat på en dokumentär gjord av engelsk tv.
Det är andra gången jag ser den och känslan jag får är skrämmande.
Har ni tv programmet Axess TV, så skulle jag vilja att ni tar er en titt på den dokumentären när den sänds nästa gång (vet inte än när det blir).

Jag är inte och har aldrig varit rasist och tycker inte om när svenskar behandlar andra, som en del gör mot t ex invandrare MEN det här programmet handlar om något mycket större och värre än så och ger också en förklaring till varför händelser som den mot tvillingskyskraporna den 11 september kunde inträffa.
Jag känner redan till att det i England har varit jobbigt med alla pakistanier som flyttat till England och hur den engelska regeringen har ändra lite här och där i lagarna, för att inte diskriminera de som kommer i från Pakistan.


Fotos


..Figuras para deixar seu Orkut bem legal..


Tyvärr har det gått så långt att de som är engelsmän känner sig diskriminerade i stället och har inte längre samma rättigheter som muslimerna från Pakistan och det skapar inte något gott klimat för någon av de, varken engelsmän eller pakistanier.

Om du som läser det här är kristen, jude, homosexuell eller ateist med flera så är du en "KAFFAR" enligt den hårda muslimska trosuppfattningen och kommer så småningom att få sona det med ditt liv.
Vi betraktas som lort och har inget som helst värde i dessa "Imamers" ögon =(

Kvinnor är helt underlägsna männen och om en man vill ta till våld mot sin fru uppmanas han att "använda sin knytnäve att knuffa till" sin fru med.

I Englands Moskeér får de besök av "Imamer" från Saudi Arabien och därifrån utgår också direktsändningar från dessa "Imamer".
En "kaffaar" har inget som helst värde och bör enligt dessa "Imamer" betraktas som den lort vi är, orena och ogudaktiga =I

Vi kommer enlig dessa ledande "Imamer" att dödas när Jihad kommer.
Man förespråkar också att en äldre man kan gifta sig med en ung kvinna då "Mohammed" satt upp ramar för det då han själv gifte sig med en 9 år gammal flicka ????????
Man säger också i dokumentären att det inte är något brottsligt med det, utan att det ska betraktas som ett vanligt äktenskap ???????
Här får jag bara äckelkänslor när jag hörde hur de resonerade.
Är man 9 år är man bara ett barn och mycket långt i från att vara vuxen.

Jag är fortfarande fylld med en sådan avsmak efter att ha sett det här programmet och skulle vilja att ni andra tar er en titt på det om ni har möjlighet.

Alla muslimer har INTE den här inställningen och det hoppas jag att ni inser MEN de som har det är utgör ett farligt samhälls problem och som kommer att växa sig starkare om man inte förstår det.

Jag har flera muslimska vänner som jag tycker väldigt mycket om och som jag vet, inte har den här hårda inställningen.


Fotos


Recados atualizados para você enviar no Orkut!


Tyvärr kvarstår faktum, att många av andra generationens invandrare som växer upp hamnar mellan två stolar och två kulturer och är man i tonåren så är det lika dant bland dessa ungdomar som bland våra egna, att det är svårt att veta var man står och vem man är och de blir dessa unga killar lätta offer för sådana här starka krafter som dessa "Imamer" utgör och blir något för de att lita sig till.

Där kommer också rastänkandet in och nästan leder dessa unga killar in i händerna på dessa "Imamer", tyvärr.
"Imamaerna" kallar det för att "ta hand om dessa sköra hjärtan" som killarna talas om som.
Det har ju visat sig att många av dessa terrorister som utför liknande våldsdåd mot våra samhällen också är födda och uppväxta här med vårt västerländska samhälle.


Fotos


Recados atualizados para você enviar no Orkut!


Programmet var mycket bra och klargjorde mycket som jag tidigare inte fått klart för mig.
JAG VAR INTE RASIST INNAN jag såg dokumentären OCH ÄR INTE RASIST NU HELLER.
Dock har det fått mig att bättre förstå saker som jag inte tidigare gjorde och att tänka ett steg längre än innan.

Ha en mycket trevlig 1:a advent och njut av friheten vi har, alla kaffaar =)

Kram Maritha.

2 kommentarer:

Marita sa...

Låter verkligen som en film man skulle vilja se...Jag är inte heller rasist, men jag bodde under ett års tid i ett väldigt invandrartätt område och upptäckte att jag var en andra klassens medborgare i mitt eget land...Det får en att fundera lite...
Det du skriver om dessa fanatiska män låter helt sjukt, men tyvärr är det så, inte bara inom islam utan överallt...det är fanatikerna som är de farliga...
Jag är tacksam för varje dag vi får leva i fred här i vårt lilla hörn av världen...
Ha det gott.
Kam!

MS / Maritha sa...

Hej Marita ! Jo, du har helt rätt i det du säger. De som blir så här är väldigt extrema men har tyvärr också ett stort inflytande på de ungdomar som hamnar mellan stolarna. Jag bor just nu i ett väldigt invandrartätt område och känner mig ibland som du beskriver men det finns och de som är jättetrevliga med, så jag drar inte alla över en kam utan det jag kan tycka är att våra tidigare och nuvarande regeringar har gjort en hel del fel när man låter människor komma och hellre ändrar lite i lagarna än talar om att så här ser våra lagar ut och de ska följas av alla både svenskar och invandrare. De har varit lite för flata med att förstå att det blir väldiga kulturkrockar, som man kanske skulle ha kunnat undvika.
Nej det finns fanatiker bland alla människor oavsett religion och rastillhörighet" men jag känner mer olust till de religioner som baseras på uråldriga traditioner och där man nedvärderar kvinnor på det sätt som även många muslimer fortfarande gör =( Om jag minns rätt stod det i nyheterna i somras att 8 kvinnor hade "ramlat" ut från sina balkonger flera trappor upp och endast en kvinna hade överlevt.
Jag är glad jag med men jag tror att det kommer att bli hårdare här med och jag vill inte att någon ska rösta på Sverige demokraterna, som jag absolut inte har något till övers för men som blir starkare hela tiden och där det också finns en del fanatiker =(
Du får ha en jättegod natt och sköt om dig =)Kram Maritha.

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook