DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

torsdag 5 november 2009

Fortfarande är jag osäker ...

...på om jag ska vaccinera mig eller inte, mot svininfluensan.
Att det ska vara så svårt att bestämma sig för hur man ska göra men det är trots allt med blandade känslor man väger, för eller emot =(

I går var jag på Ersta sjukhus här i Stockholm och gjorde röntgenundersökningar av länd och bröstrygg. Jag har gjort en bentäthetsmätning för några veckor sedan som visade att jag hade en lättare skelett förtunning =( Dessutom fick jag då veta att jag krympt ca 4 1/2 centimeter från min ursprungliga längd på 162 =( Det var lite för mycket för att vara ok och nu gjorde jag den här undersökningen som kanske kan visa mer. Det lär ta en vecka innan jag får något svar, så jag får väl gå här och krympa under tiden =)

Tja, bortsett från krympningar så tar jag lika stor plats som tidigare =)

Fick ett jättefint mail för ett tag sedan som jag tänkte dela med er här. Ni kanske redan har sett det eller fått det själva? Jag tar i alla fall och låter er få se det, här hur som helst.
Det är ganska många bilder så det får bli så många jag orkar här och i dag =)

WOW, VILKEN FOTLUKT =)
HEJ ! KAN VI BLI KOMPISAR ?Resten kommer i inläggen framöver =) Tills dess får ni ha det så gott.

Kram Maritha.

2 kommentarer:

attis sa...

Det är ett vldigt tvekande här oxå till detta vaccin. Vilka gulliga bilder. Hoppas du inte krymper mer nu då. Ha en skön kväll.
Kramen

MS / Maritha sa...

Hej Attis =)
Nej, och jag tänker att man kanske hinner få influensan innan man behöver bestämma sig =) Nej nu får det räcka med krympningar =) ja, bilderna är så gulliga .
Ha en jätteskön kväll du med.
Kram Maritha.

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook