DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

söndag 22 november 2009

GRATTIS PÅ NAMNSDAGEN...

...CECILIA OCH SISSELA =)

Flores

Denna dagens tankeställare får bli :

Den som gräver en grop åt andra faller själv där i =(

Kram Maritha.

8 kommentarer:

Penny sa...

Hej Hej

Har du ett gott julgodisrecept? Kanske vill du då delta i min advents tävling =)

mvh Penny

attis sa...

Tack vännen. Samma här. Hittar du något du vill ta är det bara att ta för sej. Det är bara skoj när man kan dela med sej. Nu har solen gått i moln här. Känner ju att dessa två dagar med sol har fått humöret på topp. Hoppas allt är bra med dej oxå. Ha en skön fortsättning på denna söndag.
Kram

MS / Maritha sa...

Hej Penny =) Nej det är dåligt här på receptfronten =( men jag tittar gärna in hos dig och ser vad de deltar med för recept =) Matlagning är jag bättre på när det gäller vardags mat. Ha det så gott / Kram Maritha.

MS / Maritha sa...

Hej Attis ! "Lylle" dig =) Här har det bara varit jättegrått och regnat som sjutton. Jag är glad att ni ändå fick lite sol på er i dag. Man blir så glad av solen =) Ha det så gott du med och fortsätt att må bra nu, man får försöka att blunda och komma i håg hur det såg ut nu när solen lyste över oss. Söndagskramar Maritha.

Penny sa...

Okej, det var synd ;)

Du är välkommen att kika in ändå, fast då i min receptblogg om du gillar mat =)

Här är den http://www.pennysrecept.blogspot.com/

mvh Penny

mammagladh sa...

Din visdom stämmer nog :-)

MS / Maritha sa...

Hej Penny =) Jag har redan lagt till mig som prenumerant på din blogg =) Jag älskar att läsa recept men tycker inte om att laga mat, roligare är det att äta i stället. Jag är däremot bra på att laga god mat enligt mina barn och vänner =) Så du kan räkna med att jag kommer på besök =) Ha det så gott / Kram Maritha.

MS / Maritha sa...

Hej Mammagladh =) Jaa, jag tror dessvärre att det stämmer =I Jag hade en mormor som bodde hemma hos oss när jag växte upp och hon var alltid full av visdomar och kloka tankar, så det fick jag med mig som barn och det fick mina barn med sig från mig också =) Det har mina barn fortfarande i färskt minne och kan tänka på emellanåt =) Ha det så gott en trevlig nästa vecka / Kram Maritha.

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook