DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

tisdag 17 november 2009

DU BARA MÅSTE...

...gå till den här sidan och skriva under namninsamlingen, för att försöka få stopp på "barnhandeln" som pågår runt om i världen.
VET NI HUR ONT DET GÖR ATT SLITAS FRÅN SIN FAMILJ ???
Bebês
Det är helt enkelt fruktansvärt, att vuxna människor kan stjäla barn från deras familjer och använda de i bland annat barnprostitution.
Det finns också de som "säljer" sina barn och tror att barnen får ett bättre liv/hem, än föräldrarna kan erbjuda barnet/barnen och så slutar dessa barn på gatorna i andra länder i barnprostitution eller används i "filmsammanhang" och utnyttjas för att göra "barnpornografi" för de vämjeliga vuxna, som inte tycks kunna fatta att barn ska vara barn och ALDRIG ska få utsättas för något så kränkande som detta.
Jag kan inte nog tydligt säga, vad jag skulle vilja göra med de som gör de här barnen så illa.
LÅT INTE NÅGON FÅ KRÄNKA DE HÄR BARNEN =(
Bebês
Det är absolut inga trevliga saker som jag skulle vilja utsätta dessa vuxna snedvridna idioter för =(
Gör något som du faktiskt kan göra för att försöka påverka barnens rätt till ett liv som barn och inte som någons "leksak".
HÄR är länken som du kan gå till och skriva under på vad du tycker och jag hoppas verkligen att du vill ta dig den lilla stund som det tar att klicka på länken och skriva under.
NÄR MAN FÖDS SKA MAN HAR ETT BARNS RÄTTIGHETER, INTE BEHANDLAS SOM FÖRBRUKNINGSVAROR.
Bebês
Vill du, så kan du också donera men det är inte nödvändigt, huvudsaken är att du först och främst hjälper till med att säga vad du tycker, med din namnunderskrift.
Jag vill tacka ER som tar er tid och som ser hur fruktansvärt och allvarligt dessa arma barn har det och gör det ni kan för att hjälpa de.

Ha det så gott och tänk på att dessa barn också hade önskat sig det om de haft något att säga till om själva.

Kram Maritha.

3 kommentarer:

cilla sa...

tack för den fina kommentaren maritha, jag tyckte att detta inlägg var intressant få jag hjälpa till att sprida den? kramisar

MS / Maritha sa...

Hej Cilla =) ja, du gärna hjälpa till att sprida dessa hemska saker, så folk inser att de kan göra en massa saker,för att hjälpa dessa lidande och svårt utnyttjade barn och tala om vad du undrar över så kan, så kan jag hjälpa dig att få tag på deras länkar som du kan länk till deras sidan. Skriv till mig på mailadress, marithabergnan@gmail.com
Så skriv du =) Take good care, Maritha.

MS / Maritha sa...

Du ska veta Cilla att varje människa som vill hjälpa till, är så värdefull på alla vis och det gör att vi kan sprida dessa tragiska budskap till fler och det är så bra. Jag läste att det var ca 1.2 milj. barn som drabbas och de behöver vuxna för att få igen sina mänskliga rättigheter, människor som tar deras parti av får dessa grymma män och kvinnor att förstå hur illa det gör barnen och som skapar ärr för resen av deras unga liv. Kram Maritha.

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook