DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

söndag 29 november 2009

GRATTIS PÅ NAMNSDAGEN...

...SUNE =)


Flores


Clique aqui para mandar recados e imagens!Dagens kloka tanke får bli :

Allt är inte vad det ser ut att vara.

Kram Maritha.

7 kommentarer:

Marita sa...

Vilken otroligt vacker bild. Angående dagens visdomsord, så har jag skrivet ett inlägg i min blogg med just den titeln, allt är inte vad det ser ut att vara.
Kram på dig.

MS / Maritha sa...

Hej Marita =)Jaa, den är väldigt vacker. Jag önskar att jag kunde ta så härliga kort som de jag hittar på den sida (Recado, Glimbo). Va kul att vi samtidigt skrev om samma ordstäv =) Det stämmer bra tycker jag. En jul när min systerdotter var ca 5-6 år, var det min bror som var jultomte och när han kom in tittade hon på honom uppifrån och ned och sa se´n, "men han har Jimmys strumpor på sig" med en lite tvär blick och en krusig mun =) Kram Maritha.

Karin sa...

Ha, ha, ha !!!
Förstoring av een hjärncell ! - Ja, det var en kul grej !
Du har verkligen en skön humor !
Coolstuff har verkligen skojiga grejer i alla fall !
Om du har strul med datorn, så kolla in mina programtips från den 11 november.
Spybot och glary kan nog hjälpa dig få ordning på din dator igen. - Det är makalösa program, som verkligen brukar kunna trolla med trilskande datorer.
Kllicka på den elfte i min almanacka i högerspalten, så hittar du länkarnna till programmen.
Nu ska jag tillbaka till sängen.
Hoppas du mår bättre idag ! =)

Karin sa...

Kom på att jag bör påpeka att du ska klicka på deen gröna knappen vid Download now, inte på någon annan där det står start download, eftersom det är reklam för andra program, som inte är de du ska ladda hem. =)

attis sa...

Gomorron goa vännen. Mår lite bättre här idag. Den här datorn brukar oxå bli så ibland. Stänger sej själv. Har du kollat fläkten. Den brukar jag dammsuga lite nu och då. Datorn blir ju för varm annars. Ha en härlig dag.
Kramen

Daniel sa...

Hurrar å grattar Sune!

MS / Maritha sa...

Hej Karin =) Nej, men har du inte sett de roliga gossedjuren där =) Man kan få en fotsvamp att gosa med om man vill eller nån förstorad bacill, fast hjärncellen var den finaste, tycker jag. Jag ska ta och kolla om din programknapp fungerar på min dator med =) Tack för tipset och ha en jättegod natt =) till och med här har jag bara kommit in korta stunder och sen blivit utkastad från båda webbläsarna, gång på gång =( därför blev det inget inlägg alls i dag. Kanske saudiarabierna som slänger ut mig =) vem vet. Ha det så gott och sköt om dig / Kram Maritha.

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook