DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

fredag 27 november 2009

Ni glömmer väl inte bort den "årliga influensan" ?

Den har jag varit och vaccinerat mig mot i dag, alltså inte svinflunsan =)
Jag brukar inte bli sjuk av den men man vet aldrig, så nu är det bara att vänta och se vad som händer.

Nu ska jag i alla fall bara vila och ha det lugnt, tänkte jag, för på måndag är det åter rehab som gäller och den tar nästan knäcken på mig.


Animais


Muitas outras imagens e figuras para o Orkut aqui


Ett annat skumt som hänt med sjukdomen, är att jag inte längre tycks känna något i mina muskler av träningen, på gott och ont.
Har varken haft träningsvärk eller andra känningar trots att jag varit väldigt seg och bitit mig kvar under övningarna som vi haft.

OJ, jag visste inte att någon filmat mig under rehaben =)

Kossan.se
Det här är nog en del av det som ordstävet säger, att "inget ont som inte har något gott med sig" =)

Nu orkar jag nog inte skriva så mycket mer i dag, så jag får önska er alla en trevlig fredagskväll och sköt om er, så ses vi nog i morgon igen =)

Kram Maritha.

4 kommentarer:

Marita sa...

Det är inte överallt den "vanliga" flunsasprutan finns att få...Här i Trelleborg fick min mor beskedet att den nog inte kom eftersom den skulle vara med och finansiera svininfluensasprutan istället....

MS / Maritha sa...

Då har hon fått helt fel information och ska absolut höra av sig och kräva att få sin vaccination gjord. Till råga på alla felsaker som säg, har dessutom smittskyddsinstitutet gått ut med att påtala just vikten med att INTE glömma bort den "vanliga" influensan som "är en farligare för de äldre". Allt enligt smittskyddsinstitutet. Har de inte vaccinet i Trelleborg, så är det deras skyldighet att skaffa fram det med det snaraste, innan den bryter ut och börjar skörda liv den med. Det var just det som smittskyddet befarade skulle hända (men inte att sjukvården skulle begå en sådan fadäs, utan att allmänheten skulle glömma bort hur farlig den vanliga flunsan är för de äldre). Din mamma ska absolut se till att få sitt vaccin och Trelleborgsjukvård får ta och göra en ordentlig beställning av vaccinet för det är absolut inte indraget för att man ska få råd med svinflunsa vaccinet, då det är helt skilda "poster". Ha det så gott nu och en skön lördagskväll / Kram Maritha.

Anonym sa...

Ibland blir man mörkrädd mitt på ljusa dan alltså...vem kan man lita på i dagens samhälle? Tack för ditt svar, ska genast informera henne om det.
Ha en underbar lördagkväll du med.
Kram!

MS / Maritha sa...

Hej Igen ! Jag håller med dig om det =( man undrar om det möjligen handlar om att spara in pengar men det är alldeles fel sätt att göra det på, väldigt grymt, tycker jag. Du får hälsa henne så gott och ha en riktigt god natt och en skön 1:a advent i morgon =) Kram Maritha.

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook