DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

torsdag 28 april 2011

TERRORISTATTENTAT, IGEN.


Ater har ett sjalvmordsattentat intraffat =(

Kommer de nagonsin att ta slut ?

Varfor ska dessa islamister aldrig fatta att de inte vinner ett dugg pa att gora andra sa illa som de gor. 

Inbillar de sig verkligen att vi som inte tror som de gor, nagonsin kommer att gilla deras sa kallade religion ??

Jag ar sa trott pa dessa idioter och hur de beter sig mot andra.

Jag har skrivit det tidigare (nagot jag last tidigare) men det bor papekas an en gang, att "  inte alla muslimer ar terrorister men alla terrorister tycks vara muslimer"  .

Ett mycket sorgligt faktum som inte gar att bortforklara.

I dag stod detta att lasa i Svenska Dagbladet : 

"Terrorattentat dödade 14 i Marocko

Minst 14 människor dödades och 20 skadades när ett kafé exploderade i turiststaden Marrakesh i Marocko.
Enligt myndigheterna rör sig om ett självmordsattentat. "

Las garna hela artikeln HAR.

11 av de dodade var turister. 
Vad har de gjort denna sjalvmordsbombare for nagot ??

Absolut ingenting alls.
Det har ar ett satt for dessa islamister att visa vad de tycker om oss fran vastvarlden och om oss tycker de inte.

Vi har fel religion anser de och de tycker att islam ar den enda ratta och att de pa detta satt vill visa vad de tycker om kristna, bland andra men det ar fler som ligger risigt till i deras varld.

Judar skall enligt de, utrotas da de inte har nagon ratt att leva alls ??????

Den enda anledningen till detta, ar vad jag kan se, avundsjuka for att Gud pa israeliternas tid inte valde att utse araberna till sitt speciella folk och darfor har detta uppstatt, efter att deras sa kallade profet M sa sig ha funnit den ratta tron.

Sorgligt att de inte har fattat ett enda dugg, annu i dessa dagar.

Aldrig att Gud skulle ha tyckt att detta var nagot som han ansag vara ratt, eftersom att han genom Jesus redan sagt att det ar Guds vedergallning som galler, inte nagra enstaka farskallars, som tror sig vara nagot som foresprakar det bibeln sager.

Enligt de, sa var Jesus "  bara"   en profet och inte Guds son, som bibeln sager att han var. 
Han var utsand av Gud, inte nagot annat an det, sa vitt jag sjalv ocksa har last i bibeln men de, araberna, tolkar den som de har lust och bryr sig inte om att det faktiskt ar Guds ord det handlar om.


Om jag ar troende eller inte har inget med detta jag skriver att gora, utan ar bara starka funderingar over hur korkade manniskor kan bli.
Att bete sig som de gor ar dessutom ett han mot den de sager sig tro pa.

Jag ar trott pa dessa elanden som sker om och om igen och att de inte kan forsta att det knappast ar nagot som Gud kommer att acceptera.
Aldrig nagonsin i denna varld. 


Jag undrar om det ar sa att det har med den djupt rotade inaveln hos araber att gora, att de inte begriper battre an sa har.


Dessa araber som startade slavhandeln och som fortfarande anvander slavar i sina hemlander och det ar illa.


Aven i Sudan, laste jag i dag, om hur de har svarta till sina slavar vilket ar mycket illa.

I sina arablander tar de de asisatiska flickorna/kvinnorna, som kommer till dessa lander for att forsoka hitta ett arbete sa att de kan hjalpa till med forsorjningen av sina egna familjer i sina hemlander och mots da av dessa araber som haller de fangna och instanga i sina hem och utnyttjar de bland annat i sexuellt syfte.


Mycket trevliga manniskor dessa herrar. Jag har last sa manga hemska historier om dessa stackar kvinnor som, manga av de,  inte har en chans att fly fran sina fangelser.


Jag ser inte ett enda dugg gott med deras sa kallade religion och kan inte forlika mig med det de utsatter andra for och pastar sig ha guds godkannande i det de gor. 


Det finns till och med ett stycke i koranaen som talar om for mannen hur de skall tvatta sig efter att de har haft sex med ett djur, innan de har sex med en kvinna.
Vad jag tycker om det har mindre betydelse i sammanhanget.


Det finns ocksa nedtecknat varfor det ar bra att sla sina kvinnor vid sangdags, sa att de far klart for sig vem det ar som bestammer/


att ha sex med en nioaring ar tydligen inte heller nagot att upproras over, da deras egen profet gifte sig med en sexaring och borjade ha sex med detta lilla barn da hon var nio ar gammal.


Vilken fantastisk "  religion"   detta ar !!!!

Manga mycket sma barn "  saljs"   av sina fader till 50-60 ariga gubbar, for att de har en skuld till de som de inte kan betala tillbaka och da saljer man dessa sma flickor till langivarna.


Mycket trevligt, eller hur ?


Nej nu orkar jag inte skriva mer om detta, som uppror mig, sa fruktansvart mycket.
Araber ar ett mycket underligt slakte, som jag forstar att Gud inte kunde utse som sitt folk, sa ar det bara.


Trakigt men tyvarr alldeles sant, det jag har skrivit och det gor mig mycket ledsen att ha fatt vetskap om dessa galenskaper.


Na, hur som helst onskar jag er alla en trevlig tordsagskvall.



Girly Comments & Graphics



Kram Maritha.
 

4 kommentarer:

Niklas sa...

Skilj för guds skull på araber och islamister. Själv kan jag knappast förknippa mig med de ultrakristna som bränner koranen, dömer ut hela nationer för deras jämställdhet och allas lika värden (deras hat mot homosexuella tillexempel, eller de onaturliga avhållsamhetslöftena) med argument att de har stöd för detta i bibeln. Det står i bibeln, men likt de exempel du nämner från koranen är det lika förlegat. Och vad är det för bild av den kristna västvärlden som kommer arabvärlden till mötes? Militärer kommer(och de har bibeln med sig, 'The soldiers bible'), den amerikanska presidenten nämner Irakinvasionen som en 'crusade' - korståg. Det här känner alla de tre abrahamitiska religionerna till vad det innebär. Den bilden av amerikanernas mfl invasion var det som rullades ut hos gemene man i Irak. Jag skulle också bli rädd när en så militärt kraftfull nation visar en sån avsky mot min religion, mina värderingar och enligt detta attackerar med motivet att omvända min religiösa tro. Med det sagt, vill jag önska att du kunde vara mer eftertänksam och försöker sätta dig in i andras situation mer. Jag gillar verkligen inte heller att bombningarna sker och gillar inte heller de muslimska fundamentalisterna, men övergrepp görs i andra riktningen också men tystas ned. Islam är ingen dålig religion, du känner nog till gyllene regeln som likaså där gäller. Det är fundamentalism i alla dess former som är ond.
Tips på en god tankeställare:
http://www.ted.com/talks/lang/eng/sam_richards_a_radical_experiment_in_empathy.html

Mvh
Niklas

Unknown sa...

Hej Niklas !
Jag har lite svart att forsta vad du menar med "for Guds skull"? Jag uppskattar att du last inlagget och aven att du kommenterat det. Jag har stor erfarenhet av bade muslimer och det jag kallar "islamister, dessvarre och upplever din kommentar som bade okunnig och naiv. Araber i sina hemlander ar oftast "islamister" och foljer noga koranen. Det finns dessutom ett otrevligt utryck for vad deras planer ar for kristna och judar och det ar inga sagor. vad tror du att dessa araber gor overallt runt om i varlden i dag. har du last nagot fler av mina inlagg om det jag har skrivit om detta amne? Jag trodde och tanke som du gor i dag, for nagra ar sedan men den illusionen togs i fran mig under den tid jag levde samman med flera av dessa araber. Tror du att de har flytt fran nagon forfoljelse i sina egna hemlander ? Knappast. Att nio av tio som invandrar till Sverige ar ej asylsokande och har inte flytt fran nagon eller nagot. Daremot har araberna borjat att ta over storre delar av hela varlden och invaderar i stort sett overallt i varlden. Varfor tror du att de gor det ? Hur manga av dessa sitter i vara svenska fangelser i dag? Majoriteten ar dessa islamister/araber. ledsen att gora dig upprord over det jag skriver. Jag har flera vanner som ar muslimer och dessutom araber och de tycker inte heller om det som flertalet av araberna gor mot kristna och judar i dag och har gjort valdigt lange. Om du borjar att lasa nyheterna om vad som hander bland kristan i t ex Afrika, dar jag nu bor, sa kommer du att upptackla saker som du aldrig hade trott, forekom. Jag ar sjalv gift med en svart man fran Nigeria och han ar kristen men aven i hans hemland son bestar av flera stater, har de norra delarna blivit inaderade av araber och de accepterar inte kristna, som faktiskt tillhor urbefolkningen i det staterna. Dar har araberna kravt att fa infora sharialagar i tolv stater och man har lyckats fa igenom detta dar. Det har inneburit ett stort lidande for den ursprungliga kristna befolkningen, som i dag regelratt slaktas, for att de ar just kristna. landet jag bor i ar svarta muslimer och de ar mycket trevliga har men de flesta har aldrig last koranaen, utan har genom horsagen tillampat sin tro fran sina forfader , som i sin tur togs som slavar av araberna, nar de krigade sig till de norra delarna av Afrika. Dessa araber, tyckte att de svarta, sag djuriska ut och behandlade de darefter. Mannen som togs som slavar, kastrerades och saldes vidare till andra dela av varlden, bland annat till lander i Sydamerika.

Unknown sa...

An i dag har inte araber nagot gottoga till svarta och
de ser inte med blida ogon pa dessa som enligt sin muslimska tro, reser till Mecca for att gora som araberna gor. Min man har arbetat i Libyen och vet vad han talar om nar han sager att svarta inte har nagot varde i dessa arabers ogon och behandlas darefter. Kadaffi ar daremot en man som har gjort mycket for sitt folk i Libyen och aven for andra afrikanska lander som han har stottat ekonomiskt. Dessutom ar han en stor bidragare till Afrikanska Unionen och de skulle, som de sjalva sager, bli bankrutt, om kaddafi blir frantagen sin makt i Libyen. Dessa uppgifter var for mig tidigare okanda och har gjort
att jag i dag ser annorlunda pa Kadaffi och hans satt att hantera
sitt lands befolkning. han ser till att ingen behover svalta och
att han hjalper med pengar fran statliga banker bade till uppehalle och nar de vill gifta sig med bidrag till giftermal och bostad. Det ar inte forekommande i de andra afrikanska landerna , att deras ledare skulle gora som Kadaffi gjort, dar for kanns det trist att Libyens araber lamt foljer de andra arablandernas monster med protester, for dessa andra har de inte alls, som de libyska folket.Jag kanner som sagt flera araber, som jag ar van med, som ar av samma asikt som jag sjalv och inte tycker om att dessa handlingar som araber i gemen, utfor och kanner for judar och kristna, ar nagot som de ar stolta over. Araber i gemen , tycker illa om Europeer med och det har att gora med att vi ar kristna och inte vill leva som de gor. Det ar for langt att forklara detta pa bara nagra fa rader har men om du ar sa intresserad som du verkar paskina, sa tycker jag att du ska forsoak att lasa mer om vad planerna for oss ovriga har i varlden bestar i och det ar ingen saga, jag talar om , utan en verklighet, som bade svenska och andra lander forsoker att blunda infor men jag hoppas att man ska bli lite mer kritisk till vad som hander i Sverige, dar jag sjalv , mitt framfor nasan, atskilliga ganger sett dessa "sorgliga fenomen" upprepas, gang pa gang och dar det oppet visas forakt for bade oss svenska och det vi tror och star for, oavsett om vi bekanner oss som kristna eller ateister, eller vad du vill kalla det. I Malmo lider judarna ater av forfoljelser fran araber/
islamister, som gor livet till ett nytt helvete for de, trots att de redan har fatt lida av forfoljelsr-
na under andra varldskriget. Det kriget som understoddes av arab-
varlden och som an i dag hyllar Hitler som en hjalte.

Unknown sa...

De bidrog med ekonomiskt understod till Hitler med. Det ar nog en hel del som du skulle behova lasa pa angaende dessa saker men det ar
naturligtvis helt upp till dig om du vill blunda och vagra se vad
som hander runt omkring dig. Sjalv blundade jag under nastan hela
mitt liv men nar det kom sa nara inpa mig att jag fick det, nastan
nedkort i halsen pa mig borjade jag undersoka och ta reda pa mer
fakta om det som hander, inte bara i Sverige, utan i hela Europa,
USA, Australien med manga flera lander. Angaende inavlen sa finns
det klara fakta som visa att detta med deras satt att gifta bort
varandra med kusiner i flera led, leder till stora mentala och
fysiska handikapp och i England kaunde man konstatera, att ca 50 %
av de pakistanier som invandra till england ar behaftade med mentala
och fysiska handikapp och de styr stenhart av imamer, som far sina
direktiv direkt fran arabvarlden. Jag sag i Sverige en dokumentar
som visade hur imamer i England kontaktades av arabvarlden och fick
klara harda direktiv, som sedan fordes ner till det pakistanska
folket i England och dar som i Sverige, tors man inte saga nagot,
for att inte bli betraktad som rasist men ar det rasism att man inte
kan acceptera att man ska masta leva som framling i sitt eget land.
Det ar sa som norrmannen uplever sig i dag med. Du far sjalv sta
for dina asikter, jag ar definitivt inte rasist men jag ogillar att
andra kommer till vara lander och foraktar vara lagar och regler
och som inte ens drar sig for att visa vad de tycker om oss. Ha en
trevlig fredagskvall, Niklas/ Vanligen Maritha.

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook