DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

måndag 4 april 2011

SA HAR DET HANT, IGEN...

...att en av dessa girigbukar till politiker, har tillskansat sig nagot som skulle ga till de som INTE AR RIKA och som inte har rad att kopa sig till nagon lagenhet pa Ostermalm =(

Varfor har inte rika nagon skam i kroppen ????


"Toppolitiker fick lägenheter tänkta för behövande

Stiftelsens lägenheter i centrala Stockholm skulle gå till behövande äldre kvinnor. I stället har man gynnat sina egna styrelsemedlemmar och gett lägenheter till bland andra adliga personer och före detta moderata riksdagsledamöter, skriver tidningen Hem & Hyra.
Nu får Hultenheim-Wernstedska kritik för att man inte följt sina stadgar.
 
1954 överlät Anna Florence Emilia von Wernstedt sitt hus, gods och förmögenhet till en stiftelse som skulle ge försörjning och hem åt "behövande, bildade ålderstigna kvinnor". "

Nar det antligen finns en formogen kvinna med hjartat pa ratta stallet, sa dyker det upp dessa giriga manniskor, som har pengar nog for att kopa sig lagenheter, utan att stjala fran de som inte har.

Den har kvinnan skulle formodligen ga i taket av ilska over hur hennes arv har forvaltas eller kanske ratt ord ar, forsnillats.


 
Jag blir sa forb....d, nar jag laser om sadana har manniskor som endast tanker pa sig sjalva.
 
Kan absolut inte heller begripa hur svenskarna kunde ga pa en sadan blunder och rosta fram den har regeringen, an en gang och som redan har fordarvat sa mycket av den trygghet som sa manga arbetare har slitit hart for att fa in till staten och som skulle ge en trygghet till framtida bruk men...
 
Nu har de lyckats salja ut det mesta av tryggheten och har sakerligen sett till att fa ner mer pengar i sina fickor och planbocker.
 
Usch och ater igen usch. 
Nu ar den har dagen fylld av ilska over hur svenska folket later sig bli behandlade. 
 
HAR  kan du lasa resten av Expressens artikel som publiserades i dag.
 

"Bostad för fattig gick till adeln

Stiftelsen skulle fördela lägenheter till behövande kvinnor. I stället har flera moderata riksdagsledamöter och personer ur adliga och kyrkliga kretsar fått bostäderna på Östermalm, Stockholm – majoriteten med höga inkomster eller förmögenhet.
Enligt Hem & Hyra är hyrorna i de 23 lägenheterna mycket låga – en fyra på 115 kvadratmeter kostar bara 7 000 kronor i månaden.
I donatorn, Anna Florence Emilia von Wernstedts, testamente står att hennes hus, gods och förmögenhet skulle gå till en stiftelse, vars ändamål skulle vara att ge hem och försörjning åt behövande, bildade ålderstigna kvinnor.
Stiftelsens styrelse skulle bestå av ordförande och två ledamöter från Riddarhuset, en ledamot från Fredrika Bremerförbundet och en från Svenska Diakonissällskapet, enligt donatorns sista vilja. Hon skrev också uttryckligen att ”ändring av stiftelsens syfte eller ändamål får ej ske”."


Stiftelsen som skulle forvalta och dela ut lagenheter till behovande har ocksa sett till att sno at sig av dessa lagenheter till medlemmar i stiftelsen.
 
Jag kanner sadan avsmak, for att man kan bete sig sa har ruttet.
Undrar om svenskarna tanker rosta pa dessa girigbukar till nasta val ocksa eller har de da manne forstatt att det ar det har som de kan forvanta sig med en sadan regering.

Nu vill jag inte tanka mer pa dessa manniskor, i dag for det gor mig pa ett h........t humor. 
 
Tror ni att dessa manniskor far nagot straff for det de gjort????
Dessa girigbukar haller alltid varandra om ryggen, som de alltid har gjort.
Sorgligt, sorgligt !!!!!

Ni far ha det sa gott ni kan.

Kram Maritha.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook