DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

onsdag 27 juli 2011

PRIVATISERING I SVERIGE OCH ANDRA LÄNDER ?
Sverige, Frankrike, Italien, England, USA eller Australien, det spelar ingen roll vart de privata  bolagen etablerar sig, det går till på samma sätt var det än är.

Det här bolaget drev ett privat fängelse men när en av fångarna begärde att fån hjälp med sin hälsa, så vägrade man att ge honom den hjälpen.

I stället sparade man in på den kostnaden som gick till det privata bolagets kassa och följden blev att den här internen dog.
Det brott han hade begått, var att köra bil utan körkort och det kostade honom livet i detta privata fängelset.

Finns det någon som betvivlar att dessa privata bolag gör sig pengar på det de gör och att de som får betala för det är låginkomstagare, som inte har råd med de dyra faciliteter som de förmögna har, som kan köpa sig det bästa man kan få.

Vårt samhälle blir att snedvridnare för varje dag som går och de rika blir rikare och de fattiga (som enligt statsmininsterns fru, inte finns i Sverige) blir fattigare och fattigare.

Juste regering vi har, som har lyckats med att sälja ut det mesta som gick när de kom till makten och som var till för att säkra tryggheten för alla svenskar i framtiden.
Så blev och blir det inte alls till, tyvärr.

Numer glömmer man gamla på dassen över natten och bryr sig inte alltid om att meddela anhöriga om någon kommer till skada på sitt boende.

Slarvet är så stort att det är ogripbart men det som går att gripa tag i, är pengarna som strömmar in till dessa bolag och som gör de rika ännu rikare och de fula fiskarna ännu fulare.
 
Mycket sorgligt att det ska behöva hända, när vi alla innerst inne vet hur de rika tänker och agerar.
Intet nytt under solen.

Vi är nog snart tillbaka där våra gamla en gång slet så hårt för att få till sina efterkommande och får stå där med mössan i handen och bocka och niga och tacka för smulorna som vi får ta.

Gå till länken och se vad som hände med mannen som dog och se viodeon först.
Du kan också skriva på namninsamlingen, om du tycker att det var fel, det skedde.
Det tycker i alla fall jag.
Klicka här,
så kommer ni till sidan där det hela är nedskrivet på  och där ni kan skriva under namninsamlingen med. 

Ha en trevlig onsdagskväll.

Kram Maritha.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook