DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

fredag 1 juli 2011

ISLAMISTISKA IDIOTER FRÅN NIGERIA, SOM NU ÄVEN HAR ...

... tagit sig till huvudstaden Abudja och vandaliserat flera pubar och natt klubbar.

Deras syfte är att ta bort allt västerländskt från hela Nigeria ???
Varför går de inte i stället och drar något gammalt över sig och håller sig för sig själva, undrar jag men jag vet tyvärr redan svaret på den frågan =(


Islamister är helt inne på att vända om hela världen till att bli muslimskt oavsett vad vi vill och det är vad de håller på med, världen, över just i detta nu, även om många människor i västvärlden vägrar att inse det faktumet, tyvärr. 


I Nigeria har de inte majoritet men det skiter de i och det har de på alla sätt och vis redan visat folket i Nigeria.
Där har man slaktat kristna och bränt ner både deras hem och deras kyrkor.


Trevlig, så kallad religion de har och så envisas de med att säga att det är en fredlig sådan med???
Hur fredligt är det ???

Inte ett dugg enligt min mening och jag tänker inte bli muslim och få mitt liv att bli halvt värdelöst som kvinna. 


HÄR, kan ni läsa hela artikeln, från BBC News, på engelska men använda " Google Translate " och översätta från engelska till svenska.Nigeria imposes curfew on Abuja nightclubs and pubs

Burning vehicles in police HQ car park The police HQ attack was an embarrassing strike at the very heart of the security establishment

Related Stories

Ett utegångsförbud har införts Nigerias huvudstad Abuja, efter de senaste attackerna från militanta islamister, vilket innebär nattklubbar, salonger öl och biografer måste stänga tidigt.

De måste stänga av 2200 lokal tid (2100 GMT) och offentliga parker som medger barn ska nära 1800.

För två veckor sedan var åtta personer dödades när den islamistiska sekten Boko Haram attackerade polisen högkvarter i Abuja.

På söndagen bombade sina fighters en öl trädgård i Maiduguri och dödade 25.

Detta är koncernens mest blodiga attacken hittills - senare på söndagen, dödade det ytterligare 10 personer med en bil bombningen i staden. "De här islamska idioterna har redan attakerat flera polisstationer i Nigeria och fortsätter att försätta människor i Nigeria i skräck och det är så bedrövligt med dessa islamistiska dumskallar.
De borde hålla sig för sig själva och inte dyvla på andra sin smutsiga byk men så fungerar de, tyvärr och det gör de i flertalet länder världen över, utan att någon törs säga något för att inte bli kallade för rasister.

Vi skulle kanske kunna åka ner och invadera i deras hemländer och tvinga de göra som vi vill.
Tyvärr var det just så som kristna tidigare gjort för att få människor att bli kristna men det var för mycket länge sedan och det är numer så upplyst i vårt samhälle att vi inser att det inte är rätt sätt att omvända människor, under tvång utan att man i stället upplyser .

Islamister lever med dessa uråldriga metoder och tror stenhårt på att de SKA omvända världen med tvång och går inte det så ska vi alla tas bort, för att vi vägrar bli muslimer.Som deras utryck säger " Vi tar judar på lördag och kristna på söndag ".

Hur kan man bara säga något sådant och ändå fortsätta  som om andra är skit i deras ögon, oavsett vad alla andra tycker.http://barenakedislam.wordpress.com/2011/07/01/is-george-soros-now-in-bed-with-the-muslim-brotherhood-too/, här hittar ni mycket läsvärt i detta ämne, "Muslimska Broderskapet", som bland annat är en av anledningarna till att inte FN, vill ingripa i de syriska demonstrationerna, då de är oroliga över att dessa otrevliga islamister ska kunna få en chans att ta över i Syrien. 
Här finns även flera videofilmer, som islamisterna själva har tagit,med ruskiga scener i, med bland annat avrättningar av människor =(


http://infidelsarecool.com/, här kan ni läsa flera artiklar om händelser som islamister ligger bakom, lite överallt  i världen och även här hittar ni en hel del videofilmer med liknande innehåll.


Ha nu en forsatt trevlig helg allihop.


Kram Maritha.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook