DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

onsdag 27 juli 2011

EN TILL PEDOFIL,USCH.

Den här pedofilen vill man kanske försöka att vårda i stäälet för att straffa.

Helt fel då det inte går att bota dessa gärningsmän eller kvinnor.
De ska ta sina straff för det de gör om inte annat för att det ska ha någon betydelse för de offer han har utsatt.

Hur mycket vård har  de stackars barnen fått efter det traumatiska och livslånga straff de fått utstå.
Jag blir så upprörd av att läsa om hur man omhuldar dessa brottslingar.

Egna fängelser, så att de inte ska bli slagna av andra interner eller mista liven.
De barn han har  förgripit sig på har på barn sätt redan mistat sina barndom och sitt fortsatta liv med ärr i själen som aldrig kommer att läkas.

Nej, de här brotten ska bestraffas hårt och om jag fick bestämma, så skulle dessa brottslingar aldrig mer släppas ut, då de med säkerhet kommer att begå samma brott igen.
Samhällets flathet är bedrövlig när det kommer till barns rättigheter.


"Åtalad pedofil psykiskt störd

Den 27-årige man som åtalats i Kristianstad tingsrätt för en lång rad grova sexbrott mot barn bör inte dömas till fängelse utan vård, det rättspsykiatriska utlåtandet. "

Läs hela artikeln i dagen Svenska Dagbladet, HÄR.

Jaa, så fungerar vårt samhälle tyvärr eller rättare sagt, fungerar inte.
Sedan kommer mannen att släppas lös efter att psykiatrin anser honom botad och den kommer aldrig att ske, då det inte går att bota bort den haär driften och då kommer ännu fler barn att bli utsatta för han vidriga drifter.
Fy vad det är orättvist mot alla barn som har drabbats av honom och som kommer att drabbas av honom.
 I USA låter man åtmistonde föräldrarna få veta vem han är till både namn och utseende, så att de har en chans att hålla skärpt uppsikt över sina barn.
Inte i Sverige, inte för här skyddar man gärningsmännen i stället för offren och precis som det låter, så blir dessa barn verkligen OFFER i ordets rätta bemärkelse.

Så var rädda om era barn och håll en koll på var de är och vad de gör och är de ute och surfar på nätet, så håll ett öga på det med, för de här gärningsmänner är mycket välsmorda i sina ord och vet vad man ska säga till barn för att få deras tillit och uppmärksamhet och är fenor på att luras och snärja sina offer.

Ha nu en trevlig tisdag.

Kram Maritha.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Mycket pedofiler i Kristianstad, den andra i samma vecka. Den första var riksdagskandidat för vänsterpartiet vilket media inte tyckte var viktigt nog att publisera.

MS/Maritha sa...

Hej Anonym !Ja det är sorgligt att de över huvud taget existerar.Den uppgiften du lämnade, tycker jag var tillräckligt vitigt för att förmedlas i media. Trist men i bland upplever jag det som om de håller vissa om ryggen. Det gäller även inom rättsväsendet med,tyvärr. En del klarar sig bättre än andra och så har det alltid varit och kommer förmodligen alltid att förbli. Ju högre upp på samhällsstegen desto lättare att komma undan, med det mesta =( Ha en trevlig fortsatt torsdag. Maritha.

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook