DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

söndag 12 augusti 2012

Så här kan det gå när man inte tycker som regeringen vill att vi ska tycka när det gäller islam.
Även fast du inte har sagt ett ord eller gjort något mot någon muslim.Det här händer gång på gång i världen, utan att vi gjort ett smack.
Folk förlorar sina arbeten,  enbart på grund av att man TYCKER något som inte passar islam.

Mänga muslimer försöker att få igenom sitt eget sätt att "regera" och få kontroll över våra länder med hjälp av demokratin som vi har och som vänds emot oss, av muslimer, trots att koranen helt fördömer demokrati och yttrandefrihet men så fort muslimer har något att invända mot oss som inte tycker att islam har någon plats i väst, så slås vi på fingrarna av just muslimer som påstår sig känna sig diskriminerade.

Hela islam i sig självt är en total diskriminering av hela västvärlden och vårt sätt att leva men det får vi aldrig säga högt, för då känner sig muslimer diskriminerade.

De vill införa sina sharialagar och i och med det så har de helt fördömt våra lagar som skräp, trots det lyckas muslimerna få igenom sharialagar i en del länder och stater, vilket absolut borde bli fördömt av varje land och varje stat men så går det inte till eftersom att muslimer böjer och tänjer på vår yttrandefrihet och vår demokrati, så att det ska passa deras egna syften. 

Jag är trött på detta sätt, som våra idiotiska politiker tassar på tå runt muslimer och deras sätt att trampa oss på fötterna, gång på gång medans politikerna ber muslimerna om ursäkt.

För vad ber de om ursäkt ????

Vad i hela fridens namn håller de på med ??
Har de förlrat förståndet helt och hållet `????

Det verkar inte finnas någon annan förklaring.

Maritha.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook