DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

söndag 19 augusti 2012

ISLAM VS PALESTINA

Till er som arbetar hårt för att skita ner Israel vs palestinierna vill jag bara visa den här videon som bevis för att det finns skillnader som ni borde bli medvetna om när det gäller er betuttning i palestinierna.

I Israel utbildas väldigt många palestinier på israeliernas universitet och gnäller dessutom över petitesser, som de inte borde.
De borde vara glada över att få universitetsutbildning av de som de i själva verket vill utplåna från jordens yta.

Som om det inte räckte, så tar israeliska sjukhus varje dag emot palestinska barn som skadats av palestinierna själva av någon anledning, olyckor vid lek eller andra olyckor som israelerna inte alls varit inblandade i.
Det här är bara axplock av vad Israel gör för de som vill utrota judarna helt och vem har hört talas om en jude som fått utbildning av något arabiskt universitet eller judiska barn som blir opererade för skador som judarna själva skulle åsamkat sina barn ?????

Jag tror att ni som vill blunda för dessa saker är totalt ignoranta gentemot judar och det är något som vi kan se sker även i Malmö där judar blir hotade och även deras begravningsplatser blivit skändade av muslimer som bosatt sig i Malmö och som ställer till en hel del andra skador i samhället men också annorstädes i vårt land.

Vakna någon gång och se den verklighet vi faktiskt lever i.
Hur många judar har vi sett som har vandaliserat i Sverige???

Eller i något annat land heller för den delen.
Israel försvarat sitt lilla land och det gör de förbaskat rätt i att göra och när man ser på vilka fiender som de har att göra med, hela arabvärlden, så ska vi nog inte ta någon ställning emot judarna anser jag.

Judar har alltid varit ett folk som har använt sin intelligens för att dela med sig av till andra och det kan vi se, i bland annat hur många som blivit utsedda till nobelpristagare i fysik och kemi och där de lett fram till enorma utvecklingar inom sjukvård och medicin.
Vårt eget Radiumhemmet i Solna, Stockholm som byggdes upp av en judisk man och som vi alla har fått möjlighet att få hjälp genom, vid vård av cancer.

Så försök att tänka med hjärnorna när ni i fortsättningen värnar om någon/något som ni TROR ni vet hela sanningen om.
Titta i stället på hur Hamas låter palestinierna få ta smällarna av sina anfall av Israel, när de springer ner i tunnlarna för att gömma sig från motanfallen.

Nej, nu orkar jag inte tjafsa mer i dag, utan lägger in videon som jag vill att ni ska titta på i stället för att lyssna till tjäbblet från mulismska palestinier som gnäller och gömmer sig i Sverige.Maritha. 

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook