DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

söndag 26 augusti 2012

ISLAM VS PEDOFILER I VÅR VÄRLD,TVI, TVi OCH TVI !!!Imamer runt i vårt land och i resten av världen, som befolkas av islam och deras moskéer, har dessa imamer med likadana och liknande uppfattningar om våra så barn och det är sjukt.

Vi har själva sänt ett dokumentärt program på kanal Acess som handlade om imamer i England  och hur de ska se på barnäktenskap, och då framhöll de alla, att en 9-åring är att betrakta som en vuxen kvinna !!???????

Jag fylldes av äckelkänslor när jag såg programmet och insåg att dessa imamer fanns faktiskt i England, ett nära grannland till vårt eget och inte i Saudi Arabien eller något annat land med helt främmande kultur, utan alldeles inpå vår ytterdörr ??
Det går inte att känna annat än ett avståndstagande när dessa imamer predikar sina äckliga läror som de får direkt från mellanöstern och de som leder imamerna och talar om vad de ska tycka och framföra till sina medlemmar (muslimer och övriga moskéebesökare), som i sin tur ska tycka som sina ledare, imamerna.

Maritha.

2 kommentarer:

Giancarlo sa...

Buon inizio settimana...ciao

MS/Maritha sa...

Hola! Sí, tal vez no sea el mejor comienzo, pero ahora es el fin de semana y les deseo un buen fin de semana. Ciao Maritha.

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook