DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

söndag 19 augusti 2012

ISLAM VS SVERIGE, OCH KVINNLIG KÖNSSTYMPNING.

Något så oerhört grymt OCH olagligt i Sverige, vare sig stympningen sker här i landet eller om dessa människor återvänder till sina hemländer (där de faktiskt borde stanna) för att få dessa olagliga sjuka stympningar gjorda.

Männen som man kan straffa för dessa brott gjorda i Sverige borde själva bli stympade som del av straffet.
Kvinnorna ska naturligtvis också ta sitt straff men också utbildas bättre om detta när de väl bor i våra västerländer och myndigheter borde också kunna göra mer för dessa stackars flickor än att bara sitta på sina breda rumpor.

Det finns så många olika sätt att kunna hjälpa de här flickorna men som aldrig efterfrågas eller används här av lathet och ovilja och då kommer det här problemen alltid att fortsätta att pågå och fler flickstackare kommer att stympas. 


"Två häktade för könsstympning

En man och en kvinna - båda i 30-årsåldern - har häktats vid Attunda tingsrätt misstänkta för grov könsstympning av sin 3-åriga dotter. De senaste 30 åren har bara 46 fall anmälts. Övergreppen sker ofta dolt och uppdagas långt senare.
Övergreppet ska ha skett någon gång mellan januari och april i år antingen i Gambia eller Sverige, enligt häktningsframställan. "

Jag blir så enormt illamående av att läsa om hur illa vi hanterar de här problemen.

Maritha.
 

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook