DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

lördag 28 maj 2011

SYRISK TONARING TORTERAD OCH DODAD.

Man hittade balnd annat kulor i hans kropp och hans penis had blivit avskuren fran kroppen.

Fruktansvart att man kan gora sa mot en trettonarig pojke.


"Syrisk tonåring ”torterad och dödad”

Syriska demonstrationer genomfördes bland annat i Schweiz efter uppgifter om att en 13-årig pojke torterats och dödats av säkerhetsstyrkor i landet .


Demokratiaktivister i Syrien manar till nya protester sedan det blivit känt att en 13-årig pojke misstänks ha torterats och mördats av säkerhetsstyrkor i Daraa-regionen.
Hamza al-Khatibs kropp överlämnades till hans familj onsdags. Han hade då varit försvunnen sedan den 29 april, skriver aktivister på Facebook-sidan Syrian Revolution 2011.  "

Att man kan gora sa har mot demonstranter ar inte vad vi i Sverige ar vana vid och det ar sa hemskt all lasa om hur de gor mot manniskor som har en annan asikt an regeringen i landet.

Att FN inte ingriper, har sina skal det med och man ar radd att det ska ga som det gjort i sa manga andra lander dar demonstranter varit aktiva, som i tunisien och Egypten, bland flera andra och dar hittar de fanatiska  " Muslim Brotherhood " (Muslimska Brodrarskapet ) ett fotfaste och gor landerna annu varre an de var innan, tyvarr.

Fragan ar bara hur lange man kan sta och " se pa  " nar sa har grymma saker hander, utan att lyfta ett finger for att hjalpa folket.

Sa manga manniskoliv har redan tagit i Syrien pa grund av att de demonstrerat mot regimen de har.

Las hela artikeln i dagens Svenska Dagbladet, HAR.

Det ar hemsk att lasa om hur det gar till i lander som ar sa olika vart eget land.

I Sverige ar vi nog jatteduktiga pa att blunda for dessa grymma manniskor som redan i dag har lyckats fa ett starkt fotfaste i vart land och svenskarna ar bara radda for att bli kallade for rasister om de sager nagot oppet om vad de anser.

MAN SKA INTE, GORA SOM DE BEDROVLIGA SVERIGE DEMOKRATER, VI HAR OCH SOM LIKT ANDRA EXTREMA MANNISKOR AR EXTREMT RASISTISKA PA ALLA SATT.

Men vi ska inte heller lata folk fran andra lander trampa ner oss som de extrema islamister vi redan har, gor redan i dag.

Skot om er och forsok att vara alerta pa vad som sker omkring oss i landet.

Kram Maritha.

2 kommentarer:

Jane sa...

Hm! Nu tycker jag faktiskt att det var ett påhopp på Sverige Demokraterna..... vem fan har bestämt att alla dom är rasistiska, jo svenska pressen. Men det är faktiskt så att dom vill ha lite ordning och reda. Att dom som kommer hit skall följa svenska lagar och regler, dom MÅSTE lära sig svenska och anpassa sig till den svenska kulturen. Inte fel anser jag. Dom vill heller inte ha våra gränser öppna som det är nu, utan minska ner invandringen pga att vi skall kunna ta hand om dom som är här redan + att vi "svenska" skall ha det bra också.

Unknown sa...

Hej Jane !
De FLESTA av de ar rasister och MANGA har dessutom ett kriminellt
forflutet. Tva saker som jag inte staller upp pa. De gar knappast
ut med de har sakerna i sitt partiprogram men jag har sett, sa
manga olika inslag och dokumentarer om deras parti att jag inte
ens skulle rosta pa de, om de sa var det enda partiet vi hade i
Sverige. Det andra du daremot sager om att "de som kommer hit SKA
folja svenska lagar och regler, och MASTE lara sig svenska och
anpassa sig till var svenska kultur, dar det ar nodvandigt. Jag
anser inte att de ska tvingas att dansa kring midsommarstangen
eller liknande men de ska respektera att det ar vad vi gor och inte klanka ner pa det vi anser vara ratt i vart eget land.
Kram Maritha.

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook