DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

lördag 28 maj 2011

FLER KRISTNA SLAKTADE AV MUSLIMER ( ISLAMISTER ).
Det har ar verkligheten bland muslimer, islamister som helt klart inte har nagot till overs for andra religioner an sin egen.

Vi har reda alltfor manga av dessa manniskor innanfor Sveriges granser och fler blir de eftersom inte regeringen gor ett dugg for att ta reda pa vad de vill oss.

Tro mig, den dagen kommer, nar vi inte kommer att ha ett enda dugg att saga till om i vart eget land.

Dessa manniskor infiltrerar sig i vara kommuner och har redan dar mycket att saga till om och sedan gar det over i vara olika partier och faster tag i dessa med och eftersom vi aldrig vagar saga i fran, som kommer dessa islamister att ta  sin chans och se till att de far mer och mer att bestamma over.

I Danmark har de redan borjat skrika om, att de vill infora sharialagar i landet.

Hur kul tror ni att var framtid kommer att te sig om nagra ar, nar na alla gar dar och blundar for verklligheten, for att inte fa en stampel pa er , om att vara rasistisk ??
 

"Sudan kristna Fly Bloodshed; Attacks Fortsätt

Khartoum, Sudan (BosNewsLife) - kristna i Sudan var bland tusentals flyktingar Onsdag, 25 maj, mitt i flera attacker mot dem och fruktar ett nytt inbördeskrig mellan den arabisk-dominerade i norr och den kristna-animistiska södra Sverige, vilket röstade med överväldigande majoritet att avskilja sig i ett januari folkomröstning.

Hundratals människor har dödats i sammandrabbningar under de senaste veckorna i söder, fortfarande i gungning efter tidigare inbördeskrig med endast 50 miles (80 kilometer) av tjärat väg, steg mot formell status som självständig stat den 9 juli. "Las hela artikeln, HAR.

Och sa kommer nasta land, Etiopien, med samma islamister och satt att uppfora sig,


"Religiösa delar blossa upp i våld

Den ihåliga ramsor av "Allahu Akbar!" ljuder från ett avstånd verkade oskyldigt till en början för Abera Gutema, som vågade hem lugnt från hans butik bara en kort bit bort. Men ögonblick senare härstammade en stor, ilsken folkmassa av machete-svingande muslimska ungdomar på sin familjs bostad och jagade ut honom, innan bränning och plundring hans egendom.

Abera, en kristen, flydde genom en bakdörr, klänger sin nyfödda son Eyoel i ena handen.

Vid den tidpunkt då röken skingrats hade allt som återstod av hans surt förvärvade tillhörigheter varit i spillror, att inte tala om stöld av 100.000 Birr ($ 6,000) - sin livstid besparingar.

"De var våra vänner, våra grannländer med vilka vi delade allt, sa Abera, hans ögon vattna med tårar. "


Las mera av artikeln, HAR.

Har kommer ett till land med samma problem, Nigeria.
Nigeria har man inte krigat sig till, utan helt enkelt invaderat under arens lopp och fattat faste i de norra delarna av Nigeria. Man har dessutom drivit igen Sharialagar i 12 av 36 stater  i Nigeria och ar inte i majoritet ens i hela landet men det stoppar inte de har galningarna pa nagot satt och nar de inte fick sin kandidat invald vid det sista valet har i ar, sa tog man ut ilskan pa den kristna ursprungsbefolkningen i de stater de har lyckat invadera sig in i.


"Återigen muslimer som inte får sin väg tur våldsamma. Det senaste fallet är över resultaten av en lokal val i Nigeria. Vinnarna var de kristna backas styrande partiet People's Democratic Party. Muslimerna hävdade att valet var riggat och började upplopp. Denna gång de kristna kämpade tillbaka hundratals människor har dödats.

     Upplopp "döda hundratals i Nigeria"
     Vanessa Heaney rapporter om våld i Nigeria

     Hundratals människor rapporteras ha dödats i centrala Nigeria efter kristna och muslimer drabbat samman över resultatet av en lokal val.

     En muslimsk välgörenhet i staden Jos säger det samlas mer än 300 organ, och dödsfall väntas också bland kristna.

     Det finns ingen officiell bekräftelse ännu, och siffrorna är notoriskt otillförlitliga i Nigeria, säger BBC: s Alex Last.  "Las aven resten av den artikeln , HAR.

Vill vi ha det sa har i vart Sverige och ar det vart att ga omkring och blunda, tills det ar for sent att andra och ratta till forhallandena ??

Och sa har gor dessa manniskor i England, som anda ligger valdigt nara Sverige och definitivt inte ar ett muslimskt land.

" MUSLIMSKA busar fortsätter att TA ÖVER East End London
I vad som endast kan beskrivas som en illvillig etsade mönster kommer ännu en olycka i en muslimsk gäng attackerar ett ensamt offer. Attacken ägde rum i Londons East End. Ett område en gång känd för sin hårda men "hjärta av guld" inhemska brittiska Londonborna som inspirerade den långdragna tv-serien med samma namn.
Under parollen av mångkultur och mångfald och med hjälp av aktivt pro-muslimsk invandring Labourregeringen är East End i London, i synnerhet Tower Hamlets området växa till en bastion av islam med narry en traditionell London "Barrow Boy" som finns . Vad hittar du är burkor och växande no-go områden där två gånger under den senaste tiden kristna präster har Canon Michael Ainsworth och pastor Kevin Scully brutalt attackerade av muslimska gäng.
"


Om ni inte inser att vi star infor ett av de varsta hoten nagonsin, sa tycker jag defintivt att ni verkar ga omkring i Burkor hela bunten och dessutom med stangda ogonlock med.

I England blev en larare uppsagd fran sin laratjanst, da han sa till nagra muslimska elever, som gick omkring i skolan och hogljutt talade om att de som flog in i Twilling Tornen i USA , var deras hjaltar, att det var olampligt att ga omkring och hogljutt dekalrera detta, da det aven kunde finnas elever och andra, som kanske blivit personligt drabbade denna hemska dag med de raserade Twilling Skyskraporna ??????

Las resten av artikeln, HAR.
 
Kul va??? Och for det fick han sparken.


Vakna upp innan det gatt sa har langt i vart eget land, for det ar sa, dessa islamister vill gora i vart land med och resten av varlden, dar de nu invaderar over allt.

Usch, det finns sa manga, manga fler exempel pa detta som sker over allt omkring oss och det ar fruktansvart.

Ha trots det ar trelig lordag och borja se er omkring och ta reda pa fler fakta om det som sker.


Kram Maritha.

 

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook